Vårt bästa pris

Bordslampa Carrie - Portabel

 • −25%

Carrie är en portabel lampa med en integrerad och uppladdningsbar ljuskälla. Den vackra lampan sprider ett varmt sken omkring sig, och är lätt att bära med sig tack vare det smidiga handtaget.

 • Smidig och portabel med avtagbart handtag.
 • Dimbar i 3 steg.
 • Enkel uppladdning via USB.
 • Lystid på 10 h vid fulladdat batteri.
 • Ger ett varmvitt ljus.
Bra deal!
1 721,25 kr
Rek. pris: 2 295,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Bronzed Brass
Bronzed Brass
Brushed Brass
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Carrie är en portabel lampa med en integrerad och uppladdningsbar ljuskälla. Den vackra lampan sprider ett varmt sken omkring sig, och är lätt att bära med sig tack vare det smidiga handtaget.

 • Smidig och portabel med avtagbart handtag.
 • Dimbar i 3 steg.
 • Enkel uppladdning via USB.
 • Lystid på 10 h vid fulladdat batteri.
 • Ger ett varmvitt ljus.

Dimbar LED-belysning med varmvitt ljus

Carrie kommer med en integrerad LED-belysning som ger ifrån sig ett varmvitt sken och har en uppskattad livslängd på 25 000 timmar. Lampans sken går att dimra i tre steg och låter dig därmed anpassa ljusstyrkan efter önskad atmosfär och stämning.

Uppladdningsbar och portabel

Tack vare sitt uppladdningsbara batteri är Carrie en sladdfri bordslampa som du lätt bär med dig dit du vill. Med fulladdat batteri har Carrie en lystid på cirka 10 timmar, vilket räcker gott och väl för en mysig middag.

Stilren design i stål och opalglas

Carrie har en stilren design där basen och det avtagbara handtaget består av borstad eller bronserad mässing, och ljuskupan av munblåst opalglas. Varianten i bronserad mässing har även ett tunt lädersnöre virat kring handtaget. Opalglaset mjukar upp lampans sken och låter ljuset sprida sig åt alla håll, vilket ger en vacker allmänbelysning.

Främst för användning inomhus

Carrie är klassificerad med IP-klass IP20, vilket gör att lampan endast kan användas i torra utrymmen. Men självklart kan lampan även tas med utomhus de dagar väderförhållandena tillåter.

Obs! För att bibehålla batteriets optimala kapacitet bör lampan alltid vara avslagen under laddning. USB-laddare medföljer!

Produktdetaljer

Artikelnummer 4863859
Varumärke Audo Copenhagen
Höjd 24,5 cm
Bredd 15,3 cm
Djup 13,5 cm
Material Mässing, läder, munblåst opalglas
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Dimbar Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Norm Architects

Varumärke Audo Copenhagen

Audo Copenhagen

Genom att förena MENU, The Audo och by Lassen skapades Audo Copenhagen - ett varumärke som står för dansk design av hög kvalitet. Audos möbler karaktäriseras av tidlös, soft minimalism som håller många år framöver.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft