Malmstolen R7, Kontorsstolen

Malmstolen R7 är en stol med lite färre inställningar för att enkelt kunna anpassas för fler användare på den flexibla arbetsplatsen. Kontorsstolen har en synkronglide gunga som låter ryggstödet röra sig ungefär dubbelt så mycket som sätet när man gungar, sätet glider även bakåt något när du gungar, på så sätt bryts aldrig kontakten mellan rygg och ryggstöd. I gungrörelsen öppnas och sluts höftvinkeln, vilket stimulerar blodcirkulationen i bålen. Malmstolen R7 passar utmärkt på det flexibla kontoret.

Välj utförande nedan.

Mer detaljer

Ny produkt

8 230 krexkl. moms

 Fri frakt

- +

 
Mer info

Malmstolen R7 är en ergonomisk kontorsstol som passar utmärkt för miljöer där det är flexibla arbetsplatser, då den har lite färre inställningar samt enkelt ställs in.Kontorsstolen har en synkronglide gunga som låter ryggstödet röra sig mer än sätet när man gungar, sätet glider även bakåt i rörelsen vilket medför att du aldrig bryter kontakten mellan rygg samt ryggstöd.

Malmstolen R7 har ett RelActive-ryggstöd som har en rörlig fjädring med ZenXit inbyggt i skummet, detta gör att ryggstödet automatiskt anpassar sig efter ryggen för bästa komfort. Sitsen på kontorsstolen har en rundad vattenfallsfront som minskar risken för tryck på nerver och blodkärl i knävecken.

Den ergonomiska kontorsstolen bidrar till en bättre sittställning för kroppen vilket i sin tur kan reducera riskerna för vanliga skador i axlar, rygg och nacke som enkelt uppstår vid långt stilla sittande i fel ställning samt i fel stol. Malmstolen R7 är godkänd för 24 timmars användning. 

Kom gärna in till oss om du vill provsitta stolen och få hjälp av våra experter. 

Gunga: syncroglide
Omfång gunga: 15° bakåt, 2° framåt
Sitthöjd: ca 45-54 cm
Sittdjupsjustering: 6 lägen / 8 cm
Rygghöjdsjustering: 8 steg / ca 10 cm
Rygglutning: steglös
Säte: D: 46 cm B: 47 cm
Ryggstöd: H: 61 cm B: 42 cm
Fotkryss: Ø 72 cm
Max brukarvikt: 110kg

 
Specifikationer
Sitthöjd450-540 mm
Sittdjup460 mm
NackstödJa
Sittbredd470 mm
Höjd på ryggstöd 610 mm
Bredd på ryggstöd420 mm

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan