info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Filt Collect Cotton SC32-SC33

Collect Cotton SC32-SC33 är en mysig filt som består av tre lager finvävd ekologisk bomull. Filten har olika färger på fram- och baksida, och har en vacker skrynklig struktur som skapar ett unikt mönster.

 • 100% ekologisk bomull.
 • Elegant tvåfärgat utförande.
 • Vävd i tre lager.
 • Kan maskintvättas i 40 grader.
1 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Cloud & Burgundy
Cloud & Burgundy
Cloud & Slate
Cloud & Milk
Cloud & Blue
Cloud & Sage
SC32 - 140x210 cm
SC32 - 140x210 cm
SC33 - 260x260 cm
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Collect Cotton SC32-SC33 är en mysig filt som består av tre lager finvävd ekologisk bomull. Filten har olika färger på fram- och baksida, och har en vacker skrynklig struktur som skapar ett unikt mönster.

 • 100% ekologisk bomull.
 • Elegant tvåfärgat utförande.
 • Vävd i tre lager.
 • Kan maskintvättas i 40 grader.

Vacker filt i ekologisk bomull

Collect Cotton SC32-SC33 kommer i fem smakfulla färgalternativ och två olika storlekar, vilket låter dig hitta den filt som passar just din inredning. Den mjuka bomullen ger dig en mysig filt som alltid bidrar med en välkomnande och hemtrevlig känsla till rummet.

Med en levande struktur

Filten består av tre finvävda tyglager som sytts ihop med en tunn söm, och som avslutas med effektfulla råa fransar på kanterna. Filten har olika färger på fram- och baksida, och en vackert skrynklad struktur som ger en unik look.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft