Vårt bästa pris

Glasskrivtavla A01 - Svävande med ekram

 • −20%
 • Ny

A01 är en snygg glasskrivtavla med ett magnetbärande färgfält omgivet av transparent glas samt en ram i ek som lyfter glaset från väggen vilket bidrar till tavlans svävande känsla. 

 • I härdat, optiskt glas.
 • Magnetbärande färgfält.
 • Ram i massiv ek.
Bra deal!
7 952,00 kr
Rek. pris: 9 940,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-5 veckor
Soft 150 - Beige
Shy 120 - Gråbeige
Pure 130 - Vit
Soft 150 - Beige
Mellow 730 - Gul
B70 x H100 cm
B70 x H100 cm
B100 x H100 cm
B100 x H100 cm (cirkel)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

A01 är en snygg glasskrivtavla med ett magnetbärande färgfält omgivet av transparent glas samt en ram i ek som lyfter glaset från väggen vilket bidrar till tavlans svävande känsla. 

 • I härdat, optiskt glas.
 • Magnetbärande färgfält.
 • Ram i massiv ek.

Magnetiskt färgfält för flexibelt arbete

A01 har ett avskilt magnetiskt färgfält som gör det enkelt för dig att arbeta flexibelt och dynamiskt. Med magneter kan du till exempel sätta upp lappar, diagram och annat arbetsmaterial på tavlan. Obs! Fungerar endast med extra starka magneter.

Exklusiv, svävande känsla

Tavlans ram i massiv ek lyfter glaset 50 mm från väggen vilket bidrar till att färgfältet får illusionen av att elegant sväva fritt framför väggen. Det gör skrivtavlan till en lika praktisk som vacker detalj, exempelvis på kontoret eller i konferensrummet.

Låg järnhalt ger klara färger

Det optiska glaset innehåller väldigt lite järn vilket gör det helt fritt från gröna toner. Tack vare detta får du ett helt klart glas som gör att färgen du väljer på din skrivtavla får hög precision.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft