Golvlampa Type 75

Type 75 är en elegant golvlampa med ledat stativ som låter dig positionera lampans ljus. En utmärkt lampa för dig som behöver riktigt bra belysning när du jobbar, läser, skriver eller pysslar.

  • Ledat stativ ger riktbart ljus.
  • Stativ och skärm i lätt och tåligt aluminium.
  • Stadig fotplatta i aluminiumtäckt järn.
  • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer (lystid 15 000 timmar).
  • Textilsladd på 2,7 m medföljer.
4 755,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Jet Black
Jet Black
Alpine White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Type 75 är en elegant golvlampa med ledat stativ som låter dig positionera lampans ljus. En utmärkt lampa för dig som behöver riktigt bra belysning när du jobbar, läser, skriver eller pysslar.

  • Ledat stativ ger riktbart ljus.
  • Stativ och skärm i lätt och tåligt aluminium.
  • Stadig fotplatta i aluminiumtäckt järn.
  • LED-lampa med varmvitt ljus medföljer (lystid 15 000 timmar).
  • Textilsladd på 2,7 m medföljer.

Ledat stativ ger riktbart ljus

Med golvlampan Type 75 får du en smidig och stilig lampa med ledat stativ som gör att du kan rikta ljuset dit du vill. Detta gör Type 75 till en utmärkt läslampa som passar extra bra vid fåtöljen.

Stadig lampa i järn och aluminium

Golvlampan kommer med en fotplatta i järn som säkerställer att den står stabilt på golvet. Lampans skärm och stativ består av aluminium vilket är ett tåligt och lätt material, som här går att välja i svart eller vitt utförande.

Fjädermekanism håller lampans position

Precis som de andra lamporna i serien kommer golvlampan utrustad med en smidig spak- och fjädermekanism. Mekanismen innebär att stativets fjädrar alltid är spända, vilket hjälper lampan att behålla sin nya position när du riktar eller vinklar den.

Kommer med LED-belysning

Type 75 kommer med en utbytbar LED-lampa med en lystid på cirka 15 000 timmar. Lampan ger ifrån sig ett varmvitt sken som passar lika bra på kontoret, som i vardagsrummet hemma.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft