Golvlampa Hashira

  • Ny

Golvlampan Hashira är designad med inspiration från klassiska japanska rislampor, men har en modern och skandinavisk twist. Klädd i linnetyg bidrar lampan med en varm och hemtrevlig känsla.

  • Ger ett mjukt och behagligt ljus.
  • Klädd med linnetyg.
  • Fot i ask eller betsad ek.
  • Går att dimra.
8 495,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Raw
Vit
Raw
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Golvlampan Hashira är designad med inspiration från klassiska japanska rislampor, men har en modern och skandinavisk twist. Klädd i linnetyg bidrar lampan med en varm och hemtrevlig känsla.

  • Ger ett mjukt och behagligt ljus.
  • Klädd med linnetyg.
  • Fot i ask eller betsad ek.
  • Går att dimra.

Med inspiration från Japan

När Norm Architects formgav Hashira tog de inspiration från den traditionella japanska rislampan, men gav den ett nytt och skandinaviskt uttryck. Med sina naturliga material och sin anspråkslösa design passar lampan snyggt in i alla moderna inredningar.

I en vacker och avskalad design

Hashira består av en tunn stålkonstruktion som kläs i ett vackert linnetyg som låter lampan sprida sitt ljus på ett diffust och behagligt sätt. Den enkla, avskalade cylinderformen vilar på en mindre fot i ljus ask eller mörkt betsad ek.

Mixa och matcha hela serien

Hashira är en kollektion lampor bestående av en bordslampa, en golvlampa och två pendellampor. Medlemmarna i serien präglas av samma eleganta formspråk och är snygga att placera i samma rum för en hemtrevlig och enhetlig känsla.

Ljuskälla:
Sockel E27 - 2 st.
Lampor ingår ej.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1501699
Varumärke Audo Copenhagen
Höjd 83 cm
Diameter 30 cm
Vikt 6,5 kg
Material Ask / Ek, Linne, Polystyren, Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Sladdlängd 3 m
Dimbar Ja
Formgivare Norm Architects

Varumärke Audo Copenhagen

Audo Copenhagen

Genom att förena MENU, The Audo och by Lassen skapades Audo Copenhagen - ett varumärke som står för dansk design av hög kvalitet. Audos möbler karaktäriseras av tidlös, soft minimalism som håller många år framöver.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft