Soneo golvskärm
Soneo golvskärm
Soneo golvskärm

Golvskärm Soneo

  • −25%

Soneo golvskärm består av en massiv träram som är fylld med ljudabsorberande mineralull och klädd i tyg. En utmärkt skärm på kontoret för att skärma av och dämpa ljudnivån. Obs! Fotpaket beställs separat.

  • Förbättrar arbetsmiljön.
  • Absorberar och dämpar ljud. 
  • Alla delar kan återvinnas.
  • Tjock skärm på 50 mm. 

2 062,50 kr inkl. moms
Ord.pris 2 750,00 kr /
Spara −25%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-3 veckor
800x1360
800x1360
800x1500
800x1700
1000x1360
1000x1500
1000x1700
1200x1360
1200x1500
1200x1700
Beige, 79
Beige, 79
Ljusbrun, 66
Ljusgrå, 69
Mellanblå, 25
Mellangrå, 68
Mörkblå, 24
Mörkgrå, 67
Mörkgrön, 42
Röd, 37
Rost, 49
Svart, 82
Vit, 60
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Soneo golvskärm består av en massiv träram som är fylld med ljudabsorberande mineralull och klädd i tyg. En utmärkt skärm på kontoret för att skärma av och dämpa ljudnivån. Obs! Fotpaket beställs separat.

  • Förbättrar arbetsmiljön.
  • Absorberar och dämpar ljud. 
  • Alla delar kan återvinnas.
  • Tjock skärm på 50 mm. 

Absorberar ljud

Soneo golvskärm har ett inre av mineralull och ett yttre i tyg, och absorberar effektivt olika typer av ljud. Absorptionen sker då ljudvågorna omvandlas till värmeenergi för att sedan sugas upp av det mjuka materialet.

Har en dämpande effekt

Golvskärmen har även en dämpande effekt då den förhindra ljudet från att röra sig över olika arbetsytor. Soneo skärmar av din arbetsyta från resten av rummet och dämpar därmed både ingående och utgående ljud.

Kom ihåg att köpa till ett fotpaket!

Fotpaket i stål köpes separat och monteras enkelt i skärmens underkant utan verktyg. Monterat ben ökar angiven skärmhöjd med 50 mm. 


Tygval till Soneo ljudabsorbenter:

Tygfärger till Solo ljudabsorbent

 

 

Produktdetaljer

Artikelnummer 18550000-79
Varumärke Abstracta
Höjd 1360 / 1500 / 1700 mm
Bredd 800 / 1000 / 1200 mm
Djup 50 mm
Material stoppning Skiva av mineralull
Material överdrag Tyg
Garanti 5 år
Abstracta

Som en av pionjärerna inom akustikområdet, har Abstracta anammat det ökande intresset för ljudabsorption och en mer effektiv arbetsmiljö. Till skillnad från det visuella landskapet är ljudlandskapet inte synligt, men dess inverkan på vårt välbefinnande kan vara nog så påtagligt. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft