Vårt bästa pris

Bokhylla M.I

 • −40%
 • Ny

M.I är en möbel i askfaner som har enkelhet och funktion i fokus. Den är tillverkad av noggrant utvalda material som är lättskötta, och med de svarta hyllplanen och den pulverlackerad metallstommen kan den kombineras med många stilar. 

 • 6 hyllplan.
 • Tidlös design.
 • Guldpläterade metallben.
Bra deal!
12 144,00 kr
Rek. pris: 20 240,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

M.I är en möbel i askfaner som har enkelhet och funktion i fokus. Den är tillverkad av noggrant utvalda material som är lättskötta, och med de svarta hyllplanen och den pulverlackerad metallstommen kan den kombineras med många stilar. 

 • 6 hyllplan.
 • Tidlös design.
 • Guldpläterade metallben.

Många valmöjligheter

Ha din bokhylla på kontoret som förvaringsmöbel eller i konferensrummet för en mer ombonad och trevlig känsla under mötet. Den fungerar naturligtvis lika bra i ditt hem, M.I pryder sin plats både som solitär möbel och ihop med andra möbler i olika inredningar och rum. 

Snygg bokhylla med många hyllplan

M.I är en stor och väldigt rymlig bokhylla som gör det enkelt att snyggt förvara tillhörigheter på arbetsplatsen. Ställ sedan en blomvas, lampa eller lägg tidningar på några av hyllplanen för en extra ombonad och hemtrevlig känsla. 

Lekfull design

Några av hyllplanen har en baksida i askfaner och ett annat har en baksida i perforerad metall. Det asymmetriska utförandet och designen på de snett ställda benen gör bokhyllans uttryck lite annorlunda och lekfullt.

Specifikationer

 • Total maxvikt: 20 kg.
 • Hyllplanens maxvikt: 5 kg.
 • Höjd mellan hyllplanen: 21–33 cm.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft