Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Klädhängare Line Up Basic - Klädstång, 12 krokar

Klädhängaren Line Up har en stilren design med svängd hatthylla och klädstång med krokar. En smal och smidig klädhängare som passar perfekt på det lilla kontoret eller det enskilda arbetsrummet.

 • Med krokar på bägge sidor.
 • Krokar i gummi för extra bra "grepp".
 • Klädstång med plats för galgar.
 • Hatthylla i snygg, svängd design. 

8 900,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Klädhängaren Line Up har en stilren design med svängd hatthylla och klädstång med krokar. En smal och smidig klädhängare som passar perfekt på det lilla kontoret eller det enskilda arbetsrummet.

 • Med krokar på bägge sidor.
 • Krokar i gummi för extra bra "grepp".
 • Klädstång med plats för galgar.
 • Hatthylla i snygg, svängd design. 

Krokar på bägge sidor

Line Up Basic är utrustad med totalt 12 krokar varav 10 stycken sitter på ställningens klädstång med fem krokar på vardera sida. Detta innebär att Line Up står som bäst i utrymmen där du kan komma åt krokarna från bägge håll. 

Gummi för bättre grepp

Samtliga krokar är klädda i ett svart friktionsgummi som ser till att exempelvis jackor och rockar hänger stadigt på plats. Du behöver därför inte oroa dig för att dina kläder ska glida av krokarna och ramla ned på golvet. 

Klädstång med plats för galgar

Mellan krokarna på klädstången finns det gott om plats för upphängning av galgar. Detta gör Line Up Basic till en väldigt rymlig klädhängare som låter dig hänga upp dina kläder på flera sätt. Observera att galgarna på produktbilden inte ingår i produkten.

Balanserad design

Line Up Basic är en vacker klädhängare som står stabilt på golvet tack vare sin breda golvplatta. Golvplattan speglar även den eleganta hatthyllan, vilket ger hängaren ett balanserat uttryck. 

Produktdetaljer

Artikelnummer LineUpbasic-chrome
Varumärke Inno
Höjd 173,8 cm
Bredd 70 cm
Djup 40 cm
Material Kromat stål, plywood, gummi
Formgivare Harri Korhonen

Varumärke Inno

Inno

Finska Inno grundades redan år 1975. De skapar innovativa möbler och accessoarer och fokus ligger alltid på att ta fram högkvalitativa produkter som lever upp till de hårda krav som ställs i offentliga miljöer.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft