Vårt bästa pris

Konferensstol K.N

 • −40%
 • Ny

K.N är en stilfull konferensstol klädd i ett vackert sammetsliknande tyg, med brett ryggstöd och bekväma armstöd. Stolen passar fint in såväl i mötesrummet som vid bordet i matsalen och gör att du alltid sitter mjukt och bekvämt.

 • Brett säte och ryggstöd.
 • Bekväm stoppning.
 • Slitstark klädsel anpassad för användning i offentlig miljö.
Bra deal!
2 451,00 kr
Rek. pris: 4 085,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Dark Grey
Beige
Mustard
Dark Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

K.N är en stilfull konferensstol klädd i ett vackert sammetsliknande tyg, med brett ryggstöd och bekväma armstöd. Stolen passar fint in såväl i mötesrummet som vid bordet i matsalen och gör att du alltid sitter mjukt och bekvämt.

 • Brett säte och ryggstöd.
 • Bekväm stoppning.
 • Slitstark klädsel anpassad för användning i offentlig miljö.

Sitt bekvämt under mötet

Med stoppad sits, armstöd och ryggstöd och klädd i sammetslikt tyg sitter du alltid bekvämt under dagens möten. Det mjuka tyget och den ombonande formen bidrar även till att du får en stol som ger en varm och hemtrevlig känsla.

Design för många miljöer

K.N fungerar precis lika bra som konferensstol till mötesrummet som trevlig stol till matsalen. Med den stilrena designen håller den i många år framöver, och smälter på ett fint sätt in i de allra flesta omgivningar.

Extra slitstarkt material

Stolen är tillverkad i ett slitstarkt material som gör den lämplig för särskilt utsatta miljöer – perfekt för mötesrummet, matsalen eller konferensrummet på kontoret! Självklart fungerar stolen lika bra runt middagsbordet eller på hemmakontoret. Tack vare smarta materialval bibehåller stolen samma kvalitet och charm under en längre tid.

Specifikation

Klädsel

 • 100% polyester.
 • >30.000 Martindale.
 • Vid rengöring - använd en mjuk borste eller torr trasa.

Stoppning

 • Densitet: 30 kg/m³.

Ben

 • Svartmålad metall.
 • Plastfötter som skyddar golvet.

Produktdetaljer

Artikelnummer CC-34164
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 83 cm
Bredd 59 cm
Djup 55 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittbredd 40 cm
Sittdjup 39 cm
Armstödsbredd 5 cm
Höjd på ryggstöd 37 cm
Bredd på ryggstöd 40 cm
Vikt 7,1 kg
Maxvikt 130 kg
Material Tyg, Skum, Plywood, Stål
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft