Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Papillion

Taklampan Papillion är inspirerad av fjärilens skepnad vilket speglas i lampans nätta skärmar. De nakna ljuskällorna lyser upp taket medan skärmarna mjukar upp det ljus som sprider sig nedåt. 

 • Skärmar i vitt opalglas eller i mässingspläterat järn.
 • Storlek som passar takhöjder på 230-320 cm.
7 975,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Opaque
Opaque
Perforated Brass
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Taklampan Papillion är inspirerad av fjärilens skepnad vilket speglas i lampans nätta skärmar. De nakna ljuskällorna lyser upp taket medan skärmarna mjukar upp det ljus som sprider sig nedåt. 

 • Skärmar i vitt opalglas eller i mässingspläterat järn.
 • Storlek som passar takhöjder på 230-320 cm.

Skärmar som ger mjukt ljus

Papillion finns att köpa med vita skärmar i opalglas eller med mässingspläterade skärmar i perforerat järn. De vita skärmarna låter ett mjukt och behagligt sken sprida sig i rummet, medan de perforerade skärmarna låter ljuset sila igenom nedåt i ett vackert sken. 

Perfekt i rum med högt i tak

Taklampan har bredd och längd på 95 centimeter och en höjd på minst 68 centimeter inkluderat sladd och takfäste, vilket gör att den hänger som bäst i rum med en takhöjd på 230 till 320 centimeter. I kombination med det luftiga utförandet passar Papillion därför utmärkt i lounger, hotellobbys och stora vardagsrum.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft