Matbord Linear Steel

Linear Steel Table är ett elegant matbord i svetsad stål som behandlats för att tåla utomhusbruk. Med sina raka linjer och tudelade bordsskiva är detta ett tidlöst matbord som passar in i de flesta miljöer.

 • Lämplig för utomhusbruk.
 • Enkel att hålla ren.

Obs! Träbänkar ingår ej.

10 100,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
140 x 75 cm
140 x 75 cm
200 x 75 cm
Black
Black
Off-White
Dark Green
Burnt Orange
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Linear Steel Table är ett elegant matbord i svetsad stål som behandlats för att tåla utomhusbruk. Med sina raka linjer och tudelade bordsskiva är detta ett tidlöst matbord som passar in i de flesta miljöer.

 • Lämplig för utomhusbruk.
 • Enkel att hålla ren.

Obs! Träbänkar ingår ej.

Design som passar in överallt

Linear matbord i stål kommer i en minimalistisk design som passar lika bra hemma i trädgården som på den stora uteserveringen. Kombinera gärna ditt matbord med andra produkter i samma serie för ett enhetligt resultat.

Enkel att hålla ren

Då bordetär tillverkad i stål är den enkel att torka av och därmed lätt att hålla ren. Bordsskivan är även tudelad och har ett smidigt mellanrum i mitten, vilket gör det lätt att borsta bort smulor och annat smuts.

Produktdetaljer

Artikelnummer 39801
Varumärke Muuto
Höjd 73.5 cm
Bredd 75 cm
Längd 140 cm / 200 cm
Material Varmförzinkat samt aluzinkbehandlat stål
Formgivare Thomas Bentzen
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser