Matstol Lønstrup J178

Matstol Lønstrup J178 präglas av sin moderna, minimalistiska design som endast lämnat kvar det allra mest essentiella. Konstruktionen av ljust ekträ ger samtidigt en organisk och hemtrevlig känsla.

 • Tillverkad i FSC-certifierad ek.
 • Sits i ekfaner eller flätat natursnöre.
 • Avskalad och modern design.
3 795,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 8-10 veckor
Säte i ekfaner
Flätat säte
Säte i ekfaner
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Matstol Lønstrup J178 präglas av sin moderna, minimalistiska design som endast lämnat kvar det allra mest essentiella. Konstruktionen av ljust ekträ ger samtidigt en organisk och hemtrevlig känsla.

 • Tillverkad i FSC-certifierad ek.
 • Sits i ekfaner eller flätat natursnöre.
 • Avskalad och modern design.

Designad med inspiration från naturen

Matstol Lønstrup J178 är formgiven av Stine Lundgaard Weigelt med inspiration från det karga, vindblåsta landskapet kring Lønstrup på norra Jyllands kust. Endast det allra nödvändigaste har lämnats kvar och skapat en avskalad men samtidigt mycket distinkt look.

Avskalat och modernt uttryck

Stolen kommer med delikata detaljer såsom rundade ben och stag samt en flätad sits i natursnöre som kan påminna om andra klassiska och välkända designstolar, men J178 har trots detta ett omisskännligt nutida uttryck.

Produktdetaljer

Artikelnummer J178300110021
Varumärke FDB Møbler
Höjd 78 cm
Bredd 46,5 cm
Djup 45,9 cm
Vikt 6,4 kg
Material FSC® certifierad ek, natursnöre
Montering Levereras monterad
Formgivare Stine Lundgaard Weigelt

Varumärke FDB Møbler

FDB Møbler

FDB Møbler är ett danskt designmärke grundat 1942. Deras möbler är skapta för vardagen, med fokus på hållbarhet, funktionalitet och exceptionellt hantverk. Målet är att varje föremål ska kunna föras vidare i generationer och åldras i takt med sina användare. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft