Vårt bästa pris

Stol Torso

 • -434,00 kr

Torso är en nätt och till synes anspråkslös matstol som ändå har ett kärnfullt uttryck. Stolen tillverkas i Sverige enligt lokala hantverkstraditioner, och kombinerar organiskt trä med vackert handvävt läder.

 • Tillverkad i Sverige.
 • Går att stapla.
 • Avtagbar läderklädsel.
 • Enkel men samtidigt uttrycksfull design.
Bra deal!
4 861,00 kr
Rek. pris: 5 295,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Black/Black
Black/Black
Ash/White
Oak/Cognac
Oak/Natural
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Torso är en nätt och till synes anspråkslös matstol som ändå har ett kärnfullt uttryck. Stolen tillverkas i Sverige enligt lokala hantverkstraditioner, och kombinerar organiskt trä med vackert handvävt läder.

 • Tillverkad i Sverige.
 • Går att stapla.
 • Avtagbar läderklädsel.
 • Enkel men samtidigt uttrycksfull design.

Avtagbart bakstycke

Torso har ett fint, vävt ryggstöd som spänns fast i stålramen med hjälp av två läderband. Tanken är att bakstycket ska kunna tas bort för att ersättas med en annan variant, precis som med kläder, vilket låter stolens uttryck förändras.

Tillverkas i Sverige

Alla delar av Torso tillverkas i Sverige, där stålramen produceras maskinellt i fabrik medan läderbakstycket vävs för hand. Tillverkningen av Torso är därför både hållbar ur en miljösynpunkt samtidigt som den håller hög standard tack vare möjligheten till noggranna kvalitetskontroller.

Smidigt stabelbar

Torso går att stapla, vilket gör det lätt att förvara stolarna utan att de tar upp alltför mycket plats. Med sin avskalade design som kombinerar hård metall med organiskt trä samt läder passar Torso lika bra i det privata hemmet som i det offentliga rummet.

Använd naturligt vax för att återfukta lädret, så undviker du att det spricker med tiden. Säte samt ben kan torkas av med fuktad trasa.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft