Vårt bästa pris

Softline 30 nedhängande bordsskärm - Grå, 160x65 cm

  • −35%

Softline 30 är en grå, ljudabsorberande bordsskärm i modern design. Ljudabsorbenten passar utmärkt på kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån under hela dagen.

  • Kan sänka ljudnivån med upp till 15 dB.
  • För frontmontering på bordsskivan.
  • Klädd i tyg Dox (-53) från Abstracta.
Bra deal!
2 034,50 kr
Rek. pris: 3 130,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Softline 30 är en grå, ljudabsorberande bordsskärm i modern design. Ljudabsorbenten passar utmärkt på kontoret för att skärma av samt dämpa ljudnivån under hela dagen.

  • Kan sänka ljudnivån med upp till 15 dB.
  • För frontmontering på bordsskivan.
  • Klädd i tyg Dox (-53) från Abstracta.

Dämpa effektivt ljudnivån i rummet

Med en bordsskärm kan du effektivt sänka ljudnivån i kontorslandskapet för att skapa en trevligare arbetsmiljö där du får arbetsro och kan arbeta mer koncentrerat. Bordsskärmen förhindrar ljudet från att röra sig över olika arbetsytor samtidigt som den skärmar av din arbetsyta från resten av rummet, och dämpar därmed både ingående och utgående ljud.

Ljudabsorbent i stilren design

Softline 30 har en ljudabsorberande stoppning samt ett yttre i grått tyg, som ger en stilren och tidlös look. Genom att den mjuka stoppningen omvandlar ljudvågorna till värmeenergi för att sedan suga upp det, får du med Softline 30 en lika stilig som funktionell ljudabsorbent.

Obs! Bordsbeslag ingår ej.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft