Pendellampa Golden Bell A330S

 • -675,00 kr

Golden Bell A330S har en snygg, skulptural form som är vacker att titta på även när lampan inte är tänd. Med sin perforerade kant sprider lampan ett behagligt ljus med elegant haloeffekt runt sig.

 • Perforerad kant som minskar bländning.
 • Vitlackerad insida ger vackert ljus.
 • Snygg och tidlös design.
 • Sladd på 2,5 m medföljer.
3 875,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 550,00 kr /
Spara 675,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Svart
Krom
Mässing
Svart
VIt
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Golden Bell A330S har en snygg, skulptural form som är vacker att titta på även när lampan inte är tänd. Med sin perforerade kant sprider lampan ett behagligt ljus med elegant haloeffekt runt sig.

 • Perforerad kant som minskar bländning.
 • Vitlackerad insida ger vackert ljus.
 • Snygg och tidlös design.
 • Sladd på 2,5 m medföljer.

Ger ett bländfritt sken

Golden Bell A330S har en dekorativ perforering i nederkant, som skapar en effektfull haloeffekt samtidigt som det minskar bländning. Detta, tillsammans med den vitlackerade insidan, ger dig alltid ett vackert och mjukt ljus.

Hänger lika vackert själv som i grupp

Med sin utsökta och snygga design passar lampan enkelt in i alla typer av miljöer, såväl privata som offentliga. En pendellampa som hänger lika vackert ensam ovanför sängbordet eller i fönstret, som på rad ovanför köksön eller matbordet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 29100303
Varumärke Artek
Höjd 20 cm
Diameter 17 cm
Material Mässing, Stål
Sockel E27
IP-klass IP20
Sladdlängd 2,5 m
Ljuskälla ingår Nej
Volt 220-240V
Formgivare Alvar Aalto
Artek

Artek är ett finskt varumärke som grundades i Helsingfors år 1935. De designar och producerar möbler, accessoarer och lampor som befinner sig i gränslandet mellan konst, design och arkitektur. Deras breda utbud består av tre genomgående teman; tydlighet, funktionalitet och enkelhet. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft