Pendellampa PH 5-4½ & PH 6½-6

PH 5-4½ & PH 6½-6 är en elegant pendellampa med en trumpetformad toppskärm som bidrar till belysning ovanför de tre skärmarna som i sin tur riktar ljuset nedåt. Kommer i två olika storlekar.

 • Ger ett behagligt och bländfritt sken.
 • Lyser som starkast precis under lampan.
 • Skärmar i vit mattlackerad aluminium.
26 300,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
5-4½
5-4½
6½-6
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

PH 5-4½ & PH 6½-6 är en elegant pendellampa med en trumpetformad toppskärm som bidrar till belysning ovanför de tre skärmarna som i sin tur riktar ljuset nedåt. Kommer i två olika storlekar.

 • Ger ett behagligt och bländfritt sken.
 • Lyser som starkast precis under lampan.
 • Skärmar i vit mattlackerad aluminium.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741101700
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 318/500 cm
Diameter 466/650 mm
Material Aluminium
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Vit
Funktioner Wireless Bluetooth
Formgivare Poul Henningsen
Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft