Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Victo 4250

Victo 4250 är en stor pendellampa i en luftig design som består av tunna lameller i björkträ. En lampa som hänger bra över bordet i köket, i matsalen på kontoret eller i den stilrena loungen.

 • Låg vikt på 1,5 kg.
 • PEFC-certifierat björkträ.
 • Luftig design.
 • Tillverkad för hand i Finland.
8 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Vit
Vit
Svart
Valnöt
Björk
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Victo 4250 är en stor pendellampa i en luftig design som består av tunna lameller i björkträ. En lampa som hänger bra över bordet i köket, i matsalen på kontoret eller i den stilrena loungen.

 • Låg vikt på 1,5 kg.
 • PEFC-certifierat björkträ.
 • Luftig design.
 • Tillverkad för hand i Finland.

Luftig skärm i flera utföranden

Victo 4250 har en vacker skärm som består av tunna, formpressade lameller av PEFC-certifierat björkträ. Skärmen går att beställa i ren björk eller med vit alternativt svart laminat, samt med valnötsfaner.

Ger både riktat och allmänt ljus

Den vida, luftiga skärmen låter både ljuset sprida sig nedåt och ut genom sidorna i ett vackert, varmt sken. Tack vare detta hänger Victo 4250 utmärkt över matbordet eller soffbordet där den får lysa upp rummet med ett allmänt ljus.

Obs! Ska ej användas ihop med halogenlampa, spegel- eller 12 volts lampa, på grund av risk för överhettning.

Produktdetaljer

Artikelnummer 4250VA
Varumärke Secto DESIGN
Höjd 48
Diameter 56 cm
Material Björk
Ljuskälla Ja
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Vit
Funktioner Ej Dimbar
Ljustemperatur 2800K
Formgivare Seppo Koho
Secto DESIGN

Secto Design är ett finskt varumärke som designar lampor i björk. Deras luftiga design har tagit världen med storm och säljs nu i över 70 olika länder. Alla deras lampor tillverkas av begåvade hantverkare i deras fabrik i Heinola, Finland.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft