info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa KTribe S1-S3

Ktribe S1-S3 är en elegant pendellampa som kommer i tre olika storlekar och ger vackra ljuseffekter. Lampan ger både nedåt- och uppåtriktat ljus, och sprider samtidigt ett härligt allmänt sken.

 • Går att dimra.
 • Ger både nedåtriktat, uppåtriktat och allmänt ljus.
 • Tre kablar (4 m) i rostfritt stål för upphängning medföljer.
 • Vit takkåpa medföljer.
3 150,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Rök
Transparent
Brons
Rök
Silver
S1 - Ø240 mm
S1 - Ø240 mm
S2 - Ø395 mm
S3 - Ø550 mm
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Ktribe S1-S3 är en elegant pendellampa som kommer i tre olika storlekar och ger vackra ljuseffekter. Lampan ger både nedåt- och uppåtriktat ljus, och sprider samtidigt ett härligt allmänt sken.

 • Går att dimra.
 • Ger både nedåtriktat, uppåtriktat och allmänt ljus.
 • Tre kablar (4 m) i rostfritt stål för upphängning medföljer.
 • Vit takkåpa medföljer.

Ger spridd belysning

KTribe finns att välja med flera olika skärmar med olika grad av transparens. Oavsett vilken skärm du väljer ger lampan ett spritt sken i alla riktningar då en del av lampans ljus alltid tillåts sprida sig genom skärmen.

Opal innerkupa mjukar upp ljuset

Denna pendellampa kommer med en inre kupa i vitt opalglas som mjukar upp lampans sken. Tack vare detta ger KTribe ifrån sig ett väldigt behagligt ljus som inte bländar känsliga ögon.

Produktdetaljer

Artikelnummer F6256030
Varumärke Flos
Höjd 187 / 300 / 445 mm
Diameter 240 / 395 / 550 mm
Vikt 2,5 kg
Material Akrylplast, Polykarbonat
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Funktioner Dimbar
Formgivare Philippe Starck

Varumärke Flos

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft