Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Aeon Rocket

Aeon Rocket är en tudelad, modern taklampa där den övre delen består av stål och den undre av sammanvävda slingor i polypropylen. Ihop ger de två skärmarna ett nedåtriktat och vackert sken.

 • Med diffusor för mjukt ljus.
 • Med kabel i samma färg som skämen.
4 025,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-5 veckor
Black
Black
Grey
P1 - Ø 40 cm
P1 - Ø 40 cm
P3 - Ø 60 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Aeon Rocket är en tudelad, modern taklampa där den övre delen består av stål och den undre av sammanvävda slingor i polypropylen. Ihop ger de två skärmarna ett nedåtriktat och vackert sken.

 • Med diffusor för mjukt ljus.
 • Med kabel i samma färg som skämen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 14185008
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 23,6 / 33,2 cm
Diameter 40 / 60 cm
Material Aluminium, Polykarbonat, Polypropylen
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Morten Voss
Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft