Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa VP Globe

VP Globe är en vacker pendellampa med fem skärmar som omsluts av en stor glob i akryl. Den exklusiva designen låter lampan stå ut från inredningen och gör den till en unik karaktär i rummet.

 • Futuristisk och intressant design.
 • Ger ett allmänt och lätt nedåtriktat sken. 
 • Takkåpa och sladd medföljer.
14 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Original
Original
Glass
Brass
Warm Peach
Coloured Glass
Ø 40 cm
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

VP Globe är en vacker pendellampa med fem skärmar som omsluts av en stor glob i akryl. Den exklusiva designen låter lampan stå ut från inredningen och gör den till en unik karaktär i rummet.

 • Futuristisk och intressant design.
 • Ger ett allmänt och lätt nedåtriktat sken. 
 • Takkåpa och sladd medföljer.

Futuristisk design

VP Globe kommer i en futuristisk design som väcker intresse och ger rummet en exklusiv känsla. Den transparenta akrylgloben gör att den stora lampan tycks smälta in, samtidigt som de fem skärmarna reflekterar ljuset på ett väldigt vackert sätt.

Ger ett allmänt och lätt nedåtriktat sken

Lampan sprider ett mjukt, allmänt sken men en del av ljuset reflekteras även nedåt. Detta gör att VP Globe är lika vacker och funktionell som allmänbelysning över ett sidobord, som en mer riktad belysning över till exempel ett matbord.

Produktdetaljer

Artikelnummer 10160000001
Varumärke Verpan
Diameter 40 / 50 cm
Vikt 5 / 9 kg
Material Akryl, opalglas, stål
Sockel E14
IP-klass IP20
Sladdlängd 4 m
Ljuskälla ingår Nej
Volt 230V
Formgivare Verner Panton

Varumärke Verpan

Verpan

Verpan är ett danskt företag grundat år 2003. De producerar klassiska verk av den kände, danske formgivaren Verner Panton. Deras sortiment består av allt från Verners lampor och mattor, till möbler och speglar – alla lika ikoniska.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft