Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Sempé w103s2 - Pendellampa Jet Black

Pendellampa Sempé w103s2

Sempé med två lampskärmar, är en vacker taklampa som hänger i justerbara vajers och har integrerad LED-belysning. Sempé ger ett mjukt och bländfritt sken, och passar perfekt över matbordet.

 • Varmvitt ljus.
 • Energisnåla, integrerade LED-lampor.
 • Takrosett och kabel på 3 m medföljer.
9 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Jet Black
Jet Black
Traffic White
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Sempé med två lampskärmar, är en vacker taklampa som hänger i justerbara vajers och har integrerad LED-belysning. Sempé ger ett mjukt och bländfritt sken, och passar perfekt över matbordet.

 • Varmvitt ljus.
 • Energisnåla, integrerade LED-lampor.
 • Takrosett och kabel på 3 m medföljer.

Produktdetaljer

Artikelnummer 103S29005
Varumärke Wästberg
Höjd 15 cm
Material Aluminium, Stål
Ljuskälla ingår Ja
Watt 10W
Volt 220-240 V
Lumens 100 lm/W
Funktioner Dimbar, Justerbar vajerförgrenare
Ljustemperatur 2700 K
Formgivare Inga Sempé
Wästberg

Wästberg grundades år 2008 i Helsingborg av Magnus Wästberg. Ambitionen var att skapa hälsa genom god belysning. I dag är Wästberg ett internationellt erkänt varumärke som vunnit över 50 prestigefulla priser. Med teknik och innovation som grundstenar fortsätter de att ta fram belysning som svarar på, och anpassar sig efter, människans grundläggande behov av ljus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft