Vårt bästa pris

Bordslampa Carrie - Portabel

 • -379,00 kr

Carrie är en portabel lampa med en integrerad och uppladdningsbar ljuskälla. Den vackra lampan sprider ett varmt sken omkring sig, och är lätt att bära med sig tack vare det smidiga handtaget.

 • Smidig och portabel med avtagbart handtag.
 • Dimbar i 3 steg.
 • Enkel uppladdning via USB.
 • Lystid på 10 h vid fulladdat batteri.
 • Ger ett varmvitt ljus.
Bra deal!
1 916,00 kr
Rek. pris: 2 295,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Bronzed Brass
Bronzed Brass
Brushed Brass
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Carrie är en portabel lampa med en integrerad och uppladdningsbar ljuskälla. Den vackra lampan sprider ett varmt sken omkring sig, och är lätt att bära med sig tack vare det smidiga handtaget.

 • Smidig och portabel med avtagbart handtag.
 • Dimbar i 3 steg.
 • Enkel uppladdning via USB.
 • Lystid på 10 h vid fulladdat batteri.
 • Ger ett varmvitt ljus.

Dimbar LED-belysning med varmvitt ljus

Carrie kommer med en integrerad LED-belysning som ger ifrån sig ett varmvitt sken och har en uppskattad livslängd på 25 000 timmar. Lampans sken går att dimra i tre steg och låter dig därmed anpassa ljusstyrkan efter önskad atmosfär och stämning.

Uppladdningsbar och portabel

Tack vare sitt uppladdningsbara batteri är Carrie en sladdfri bordslampa som du lätt bär med dig dit du vill. Med fulladdat batteri har Carrie en lystid på cirka 10 timmar, vilket räcker gott och väl för en mysig middag.

Stilren design i stål och opalglas

Carrie har en stilren design där basen och det avtagbara handtaget består av borstad eller bronserad mässing, och ljuskupan av munblåst opalglas. Varianten i bronserad mässing har även ett tunt lädersnöre virat kring handtaget. Opalglaset mjukar upp lampans sken och låter ljuset sprida sig åt alla håll, vilket ger en vacker allmänbelysning.

Främst för användning inomhus

Carrie är klassificerad med IP-klass IP20, vilket gör att lampan endast kan användas i torra utrymmen. Men självklart kan lampan även tas med utomhus de dagar väderförhållandena tillåter.

Obs! För att bibehålla batteriets optimala kapacitet bör lampan alltid vara avslagen under laddning. USB-laddare medföljer!

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft