Bordslampa Porta - Portabel

Porta är en lätt och portabel bordslampa som du enkelt flyttar med dig från rum till rum. Dess rundade, organiska design ger ett mjukt men samtidigt karaktäristiskt uttryck som passar perfekt på exempelvis fönsterbrädan, matbordet eller i hyllan.

 • Sprider ett jämnt och behagligt sken.
 • Dimbar i tre steg: 100%, 40% och 10%.
 • Smidig uppladdning via USB (100 cm kabel medföljer).
 • Lystid upp till 120 timmar.
1 215,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Vit
Vit
Svart
Grå
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Porta är en lätt och portabel bordslampa som du enkelt flyttar med dig från rum till rum. Dess rundade, organiska design ger ett mjukt men samtidigt karaktäristiskt uttryck som passar perfekt på exempelvis fönsterbrädan, matbordet eller i hyllan.

 • Sprider ett jämnt och behagligt sken.
 • Dimbar i tre steg: 100%, 40% och 10%.
 • Smidig uppladdning via USB (100 cm kabel medföljer).
 • Lystid upp till 120 timmar.

Laddas enkelt via USB

Porta levereras tillsammans med en USB-laddningskabel på 1 meter och har en smart design där USB-porten är placerad på basens undersida, vilket gör lampan enkel och smidig att ladda även när den används. Batteriet laddas upp från 0% till 100% på 11 timmar.

Lystid upp till 120 timmar

Porta är dimbar i tre steg: 100%, 40% samt 10%. Vid högsta ljusstyrka har lampan en lystid på cirka 20 timmar, men vid en sänkt ljusstyrka kan batteritiden förlängas upp till max 120 timmar innan batteriet laddar ur. Den integrerade LED-lampan har en total livslängd på 250000 timmar.

Främst för användning inomhus

Porta är klassificerad med IP-klass IP20, vilket innebär att lampan inte tål fukt och väta. På grund av detta ska Porta främst användas inomhus, men de dagar väderförhållandena tillåter kan du självklart även ta med dig din Porta ut till balkongen eller trädgården.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft