Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-6%

Sidobord Arc

 • -385,00 kr
 • Ny

Arc är ett lekfullt sidobord med inbyggd förvaring, som du smidigt kommer åt genom att vrida den övre bordsskivan. Med synliga träådringar har bordet en mjuk och naturnära känsla som enkelt smälter in.

 • Bordsskiva i faner och ben i massivt trä.
 • Vackra, synliga träådringar.
 • Elegant inbyggd förvaring.
 • Stilren design för alla miljöer.
5 165,00 kr
5 550,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svartmålad ask
Svartmålad ask
Vitpigmenterad ask
Valnöt
Oljad ek
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Arc är ett lekfullt sidobord med inbyggd förvaring, som du smidigt kommer åt genom att vrida den övre bordsskivan. Med synliga träådringar har bordet en mjuk och naturnära känsla som enkelt smälter in.

 • Bordsskiva i faner och ben i massivt trä.
 • Vackra, synliga träådringar.
 • Elegant inbyggd förvaring.
 • Stilren design för alla miljöer.

Smart, integrerad förvaring

Arc kommer med en tudelad bordsskiva i faner med smarta förvaringsmöjligheter, som du enkelt kommer åt genom att vrida den övre bordsskivan. Insidans botten är täckt med vacker grafitgrå laminat, för att du ska kunna låta bordet stå öppet med samma bibehållna eleganta känsla.

Nätt design som enkelt smälter in

Arc kommer med smäckra ben i massivt trä som ger det ett nätt och luftigt uttryck. Tillsammans med de vackra synliga träådringarna och de diskreta träbehandlingarna smälter sidobordet enkelt in i de flesta miljöer.

Produktdetaljer

Artikelnummer 110513
Varumärke Woud
Höjd 45 cm
Diameter 42 cm
Vikt 3,7 kg
Material Ask-/ek-/valnötsfaner, solid ask/ek/valnöt, laminat
Formgivare Ditte Vad & Julie Begtrup

Varumärke Woud

Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft