Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Takkrona Blossi 8

Blossi 8 är en vacker takkrona med åtta lamphuvuden i klarglas som hänger från en guldfärgad ställning. Varje skärm har en integrerad LED som lyser ned på en metallplatta som sprider ljuset utåt.  

 • Munblåst glas.
 • Integrerad LED med varmvitt sken.
 • Sladd och takkåpa medföljer.
 • Dimbar med extern dimmer.
65 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Blossi 8 är en vacker takkrona med åtta lamphuvuden i klarglas som hänger från en guldfärgad ställning. Varje skärm har en integrerad LED som lyser ned på en metallplatta som sprider ljuset utåt.  

 • Munblåst glas.
 • Integrerad LED med varmvitt sken.
 • Sladd och takkåpa medföljer.
 • Dimbar med extern dimmer.

Ger ett spritt ljus

Lampan kommer med åtta låga skärmar i klarglas samt guldfärgad armatur med vacker mässingspatina. Klarglaset lämnar den stiliga ljusanordningen synlig och låter ljuset sprida sig åt alla håll.

Specialdesignad LED

Blossi 8 har en specialdesignad LED-belysning vars sken är riktat nedåt mot en rund metallplatta. Metallplattan reflekterar ljuset utåt vilket ger ett trevligt och varmt sken.

Inspirerad av hösten

Serien Blossi är inspirerad av det varma sken som uppstår under den nordiska hösten. Alla lampor i serien är därför utformade för att ge ifrån sig ett mjukt, spritt ljus.

Produktdetaljer

Artikelnummer 2021001
Varumärke Nuura
Höjd 45 cm
Diameter 103 cm
Material Glas, Metall
Ljuskälla 4W integrerad LED
IP-klass IP20
Spänning 230 V
Sladdlängd 2,5 m
Ljuskälla ingår Ja
Lumens 430 lm
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Sofie Refer
Nuura

Nuura strävar efter att skapa estetisk och exklusiv belysning som speglar den rikedom och glädje som finns i den nordiska naturen. Med ljuskronan som centrum erbjuder Nuura belysningssamlingar som berikar rummet och komplett interiören i både privata hem och offentliga utrymmen. Genom att kombinera känslig design med toppmodern teknik strävar Nuura efter att skapa unik kvalitetsbelysning som har en positiv inverkan på vårt välbefinnande. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft