Vårt bästa pris

Tyst rum Plenty Pod - Mobil modul med golv

 • −10%
 • Ny

Med Plenty Pod mobil modul får du ett tyst rum för möten, arbete eller viktiga telefonsamtal. Plenty Pod passar därför utmärkt i lokaler där det rör sig mycket människor, så som universitet och kontor. 

 • Glasväggar och dörr i ljudisolerande glas.
 • Klädda väggar med ljudabsorberande effekt.  
 • Bekvämt ventilerad.
 • Med LED-belysning och eluttag.
Bra deal!
132 327,00 kr
Rek. pris: 147 030,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Small
Small
Medium
Large
CUZ1E
CUZ1E
CUZ1N
CUZ1W
CUZ30
CUZ33
CUZ28
Vitanodiserad
Vitanodiserad
Svartlackerad
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Med Plenty Pod mobil modul får du ett tyst rum för möten, arbete eller viktiga telefonsamtal. Plenty Pod passar därför utmärkt i lokaler där det rör sig mycket människor, så som universitet och kontor. 

 • Glasväggar och dörr i ljudisolerande glas.
 • Klädda väggar med ljudabsorberande effekt.  
 • Bekvämt ventilerad.
 • Med LED-belysning och eluttag.

Fly undan ljudet

Med ett tyst rum som Plenty Pod kan du enkelt fly undan högljudda, eller väldigt tysta, miljöer för att exempelvis ringa ett samtal eller ha ett privat möte. Det ljudisolerande glaset och de klädda väggarna absorberar både in- och utgående ljud, vilket gör Plenty Pod till ett ordentligt ljudavskärmat rum. 

Finns i tre storlekar

Plenty Pod finns i tre olika storlekar, Small, Medium och Large, och går att få i flera olika färger på den invändiga textilen. Plenty Pod Small levereras som standard med bordsskiva, medan alla tre storlekar kommer med LED-belysning, eluttag samt ventilation. 

Kontakta oss för att anpassa din Plenty Pod

Plenty Pod, mobil modul kan anpassas utifrån dina behov och önskemål. Kontakta oss för att beställa din Plenty Pod med:

 • extra eluttag
 • nätanslutning
 • annan storlek
 • annat utförande på ram
 • annan placering av dörren.

Leverans & Montering ingår ej i priset, kontakta någon säljare för att få pris på montering

För invändig klädsel, välj något av alternativen nedan


DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft