Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Hängare Arrow

Arrow är en stilfull klädhängare med tre krokar där den övre kan vikas ner för upphängning av större plagg eller galgar. En smidig hängare som passar lika bra på det moderna kontoret som i hemmet. 

 • Kan belastas med 20 kg.
 • I förstärkt aluminium för extra hög slitstyrka.
 • Modern och smidig design.
 • Vinnare av Red Dot Design Award!
475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Svart
Svart
Vit
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Arrow är en stilfull klädhängare med tre krokar där den övre kan vikas ner för upphängning av större plagg eller galgar. En smidig hängare som passar lika bra på det moderna kontoret som i hemmet. 

 • Kan belastas med 20 kg.
 • I förstärkt aluminium för extra hög slitstyrka.
 • Modern och smidig design.
 • Vinnare av Red Dot Design Award!

Prisvinnande design med smart funktion

Denna prisbelönta klädhängare kommer i en modern design med den smarta funktionen att upphängningsytan går att öka och minska utifrån dina behov. Häng upp några få plagg på de tre krokarna i upprätt läge, eller fäll ner den mittersta kroken för att få mer plats åt exempelvis jackor och väskor. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 1675-1000
Varumärke Design House Stockholm
Höjd 21 cm
Bredd 16 cm
Djup 2,5 cm
Vikt 220 g
Material Pulverlackerad metall
Formgivare Gustav Hallén
Design House Stockholm

Design House Stockholm utvecklar produkter med personlighet och karaktär, som medför något nytt till sin genre. Deras fokus ligger på skandinavisk design och att låta formgivare presentera sina idéer för dem, istället för att välja ut en formgivare för att ta fram en specifik produkt. På detta sätt har de skapat ett brett utbud av designklassiker som står över flyktiga trender – idag och imorgon.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft