Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Väggkrok PRO/K60

Väggkroken kommer i 3-pack och har en minimalistisk design där funktionen får stå i fokus. Kroken är gjord av borstat rostfritt stål samt friktionsgummi, vilket gör att det du hänger på kroken stannar kvar.


 • Kommer i 3-pack (angivet pris gäller per krok).
 • Krok i smidig friktionsgummi.
 • Lämpar sig särskilt bra för våtrum.
350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Väggkroken kommer i 3-pack och har en minimalistisk design där funktionen får stå i fokus. Kroken är gjord av borstat rostfritt stål samt friktionsgummi, vilket gör att det du hänger på kroken stannar kvar.


 • Kommer i 3-pack (angivet pris gäller per krok).
 • Krok i smidig friktionsgummi.
 • Lämpar sig särskilt bra för våtrum.

Modern och minimalistisk design

Väggkrok PRO/K60 har en modern och minimalistisk design där funktionen tillåts att stå i fokus. Kroken är tillverkad av borstat rostfritt stål samt har en knopp i friktionsgummi, vilket gör att det du hänger på kroken alltid stannar kvar.

Särskilt lämplig för våtrum

Tack vare det genomtänkta materialvalet med rostfritt stål och friktionsgummi lämpar sig kroken särskilt bra för våtrum, både i hemmamiljö och i offentliga miljöer. Levereras i ett smidigt 3-pack.

Produktdetaljer

Artikelnummer PRO/K60
Varumärke Inno
Längd 65 mm
Diameter 19 mm
Material Borstat rostfritt stål, friktionsgummi
Formgivare Harri Korhonen
Inno

Finska Inno grundades redan år 1975. De skapar innovativa möbler och accessoarer och fokus ligger alltid på att ta fram högkvalitativa produkter som lever upp till de hårda krav som ställs i offentliga miljöer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft