Väggplafond Glint

Formgiven av svenske Felix Isidorsson är Glint en vacker plafond inspirerad av det nordiska ljuset. Den perforerade ytan reflekterar mjuka skuggor och ger en varm känsla till rummet.

  • Skapar vackra ljus- och skuggspel på väggen.
  • För direktmontering, eller anslutning till strömkälla.
  • Sladd med strömbrytare (2 m) medföljer.
4 390,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Aluminium
Vit
Svart
Aluminium
Mässing
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Formgiven av svenske Felix Isidorsson är Glint en vacker plafond inspirerad av det nordiska ljuset. Den perforerade ytan reflekterar mjuka skuggor och ger en varm känsla till rummet.

  • Skapar vackra ljus- och skuggspel på väggen.
  • För direktmontering, eller anslutning till strömkälla.
  • Sladd med strömbrytare (2 m) medföljer.

Design inspirerad av det skandinaviska ljuset

Glint är designad av den svenska formgivaren Felix Isidorsson, som har inspirerats av skandinavers behov av ljus och det värde ljuset tillför till livet. Det subtila, perforerade mönstret låter väggplafonden reflektera effektfulla skuggor över väggarna för att skapa en varm och naturlig atmosfär i hela rummet.

För direktanslutning till elsystem krävs en certifierad elektriker.

Produktdetaljer

Artikelnummer 267NO
Varumärke Northern
Djup 5,5 cm
Diameter 36 cm
Vikt 0,8–1,2 kg
Material Stål, Aluminium / Mässing / Stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla 6 W LED
Dimbar Ja
Volt 220-240V
Ljustemperatur 3000K
Lumen 550 lm
Formgivare Felix Isidorsson

Varumärke Northern

Northern

Northern är en norsk designbyrå som kombinerar skönhet med funktionalitet. Med fokus på naturliga material och genuint hantverk skapar de möbler och accessoarer som bidrar med en unik atmosfär. Deras föremål ska inspirera, lugna eller ge energi i en ny vision för den nordiska stilen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft