Sopkorg Brooklyn Bin Single "Big"- Hjul, lock

  • Ny

Brooklyn Bin Single är en stilig sopkorg i pulverlackerad stålplåt i grått, vitt eller svart. Sopkorgen kommer med smidiga hjul som gör den enkel att flytta på vid exempelvis städning och tömning.

  • Passar plastsäckar på 125 L.
  • 1 rulle med 25st plastsäckar ingår.
  • Lock med runt hål 180 mm i diameter.
4 115,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Matt grå
Matt grå
Matt vit
Matt svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Brooklyn Bin Single är en stilig sopkorg i pulverlackerad stålplåt i grått, vitt eller svart. Sopkorgen kommer med smidiga hjul som gör den enkel att flytta på vid exempelvis städning och tömning.

  • Passar plastsäckar på 125 L.
  • 1 rulle med 25st plastsäckar ingår.
  • Lock med runt hål 180 mm i diameter.

Praktisk sopkorg för arbetsplatsen

Med Brooklyn Bin Single Big får du en stor sopkorg som rymmer hela 75 liter. Sopkorgen passar exempelvis perfekt i offentliga lokaler eller på kontoret för smidig sopsortering i köket.

Smidiga, låsbara hjul

Tunnan kommer på smidiga hjul som underlättar vid exempelvis städning, ommöblering och tömning. Hjulen går även att låsa vilket säkerställer att sopkorgen står stadigt på plats. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft