Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-7%

Sittbänk Baenk

 • -586,00 kr

Baenk är en funktionell sittbänk i massiv ek med stoppad sittyta för ökad komfort. Baenk är utrustad med två sidobrickor där den ena har ett runt hål som passar för en blomkruka, eller ett paraply.

 • Bekväm, stoppad sits med tygklädsel. 
 • Smidig sidobricka med låg kant.
 • Funktionell sidobricka med hål - Ø12 cm.
 • Modern design i massiv ek. 

7 189,00 kr
7 775,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Rökt ek
Rökt ek
Vitpigmenterad ek
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Baenk är en funktionell sittbänk i massiv ek med stoppad sittyta för ökad komfort. Baenk är utrustad med två sidobrickor där den ena har ett runt hål som passar för en blomkruka, eller ett paraply.

 • Bekväm, stoppad sits med tygklädsel. 
 • Smidig sidobricka med låg kant.
 • Funktionell sidobricka med hål - Ø12 cm.
 • Modern design i massiv ek. 

Massiv ek med stoppad sits

Baenk är tillverkad i massivt ekträ och går att välja i rökt eller vitpigmenterat utförande. Sittytan har en trevlig stoppning och kommer antingen klädd i det svarta tyget Gabriel Medley 61004, eller det grå tyget Gabriel Breeze Fusion 4002. 

Två smidiga sidobrickor

Baenk är utrustad med två smidiga sidobrickor som gör den extra praktisk i hallen eller i sovrummet. Den ena brickan har en låg kant som håller reda på småsaker, och den andra ett hål som fungerar utmärkt som paraplyställ eller som hållare för en blomkruka. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 101009
Varumärke Woud
Höjd 45 cm
Bredd 110 cm
Djup 42,5 cm
Vikt 11 kg
Material Massiv ek, Tyg
Formgivare NUR Design

Varumärke Woud

Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft