Barbord Base - Högt mötesbord

Base High Table är ett högt bord i en luftig design, som gärna kombineras med stiliga barstolar. Ett perfekt mötesbord för det aktiva och kreativa kontoret där man gärna står upp under arbetet.

 • Stå upp eller kombinera med barstol. 
 • Lätt och stabil konstruktion.
 • Bordsskiva med linoleum eller ekfaner med plywoodkant, eller laminat och ABS-kant. 
 • Avskalad design.
16 650,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
190 x 50 cm
190 x 85 cm
190 x 50 cm
White Laminate/White ABS/White
White Laminate/White ABS/White
White Laminate/White ABS/Black
White Laminate/Plywood/White
White Laminate/Plywood/Black
Black Linoleum/Plywood/White
Black Linoleum/Plywood/Black
Lacquered Oak Veneer/Plywood/White
Lacquered Oak Veneer/Plywood/Black
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Base High Table är ett högt bord i en luftig design, som gärna kombineras med stiliga barstolar. Ett perfekt mötesbord för det aktiva och kreativa kontoret där man gärna står upp under arbetet.

 • Stå upp eller kombinera med barstol. 
 • Lätt och stabil konstruktion.
 • Bordsskiva med linoleum eller ekfaner med plywoodkant, eller laminat och ABS-kant. 
 • Avskalad design.

Produktdetaljer

Artikelnummer 62021
Varumärke Muuto
Höjd 105 cm
Bredd 50 / 85 cm
Längd 190 cm
Material Aluminium, plywood, laminat, linoleum eller ekfaner
Formgivare Mika Tolvanen
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser