Barstol Masters Metallic

Masters är en snygg och miljövänlig barstol med vacker metallyta som ger baren en lyxig känsla. Den utpräglade designen ger stolen karaktär samtidigt som den ger ett luftigt intryck.

 • I återvunna material.
 • Snygg, luftig design.
 • Vacker metallfinish.
8 410,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Gold
Chrome
Gold
Titanium
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Masters är en snygg och miljövänlig barstol med vacker metallyta som ger baren en lyxig känsla. Den utpräglade designen ger stolen karaktär samtidigt som den ger ett luftigt intryck.

 • I återvunna material.
 • Snygg, luftig design.
 • Vacker metallfinish.

Formad efter mästarna

Det säregna ryggstödet är format utifrån siluetterna av de kända designstolarna Sjuan (Arne Jacobsen), Eiffel Chair (Charles Eames) och Tulip armchair (Eero Saarinen). Tack vare detta får Masters en familjär känsla och ett luftigt utseende som låter stolen smälta in i omgivningen.

Återvunnet material med lyxig känsla

Masters består av återvunnen termoplastisk teknopolymer som fått en glänsande metallfinish. Detta gör att stolen passar utmärkt i den exklusiva matsalen där den får sätta tonen för resten av inredningen.

Perfekt för köksbänken

Masters Metallic kommer med en sitthöjd på 65 centimeter. Barstolen passar därför utmärkt ihop med köksbänkar och låga barbord.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5849/GG
Varumärke Kartell
Höjd 99 cm
Bredd 49 cm
Djup 52 cm
Sitthöjd 65 cm
Sittbredd 37 cm
Armstödshöjd 74 cm
Vikt 4,3 kg
Material Återvunnen termoplastisk teknopolymer med mineral- och metallfyllmedel
Formgivare Philippe Starck med Eugeni Quitllet

Varumärke Kartell

Kartell

Ett ledande designföretag, grundat 1949 av Giulio Castelli och nu drivs av Claudio Luti, är Kartell en av symbolerna för italiensk design runt om i världen. En succeshistorie berättade genom en otrolig serie produkter - möbler, inredning, belysning, hemtillbehör - som har blivit en del av det inhemska landskapet, för att inte tala om aktuella samtida designikoner.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft