Barstol ML 42

 • Ny

ML 42 är en stilig barstol i ek eller bok med ett karaktäristiskt formspråk som lätt känns igen. En bekväm stol som kommer i två sitthöjder för att passa såväl vid köksbänken som vid barbordet.

 • Tillverkad i ek eller bok.
 • Bekvämt fotstöd i stål, mässing eller koppar.
 • Kommer i två olika höjder.
 • Karaktäristisk design som ger hög bekvämlighet.
10 960,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
69 cm
69 cm
77 cm
Brown Oiled Oak / Brass
Black Stained Beech / Stainless Steel
Black Stained Beech / Copper
Black Stained Beech / Brass
Soap Treated Oak / Stainless Steel
Soap Treated Oak / Copper
Soap Treated Oak / Brass
Brown Oiled Oak / Stainless Steel
Brown Oiled Oak / Copper
Brown Oiled Oak / Brass
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

ML 42 är en stilig barstol i ek eller bok med ett karaktäristiskt formspråk som lätt känns igen. En bekväm stol som kommer i två sitthöjder för att passa såväl vid köksbänken som vid barbordet.

 • Tillverkad i ek eller bok.
 • Bekvämt fotstöd i stål, mässing eller koppar.
 • Kommer i två olika höjder.
 • Karaktäristisk design som ger hög bekvämlighet.

Olika sitthöjd för olika bord

Barstolen ML 42 finns med två olika sitthöjder; 69 samt 77 cm. Den lägre stolen passar utmärkt vid köksbänkar, köksöar och låga barbord medan den högre stolen passar perfekt vid vanliga barbord. 

Form som ger hög bekvämlighet

ML 42 har en form inspirerad av hur traditionella skomakares stolar ser ut. Med sina rundade former och nedsjunkna sits ger den ett mycket bra stöd och är bekväm att sitta på under en längre tid.

Vackra material och detaljer

Förutom den karaktäristiska formen har barstolen även ett vackert material i form av ek alternativt bok, och med fotstöd i stål, mässing eller koppar som blir en fin detalj. Tillsammans skapar detta en stilig barstol som ger ett elegant uttryck till matsalen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft