RBM

Barstol Noor Up 6090 - Polypropylen, medelhög

Noor Up 6090 är en medelhög barstol med medar i stål samt säte i plast. Stolen tillhör RBM Noor; en vacker kollektion matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk.

 • Sitthöjd på 63 cm.
 • Passar bord på 90 cm i höjd.
 • Stapelbar upp till 5 stolar.
 • Medar i tåligt stål.
 • Säte i stark och lättstädad plast.
 • Bekvämt fotstöd.
3 365,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Graphite
Teal blue
Sea green
Graphite
Rose
Forest
Misty Grey
Poppy / Lingon
Coral / Snow
Clay / Steel Grey
Sky / Aqua
Straw / Canola
Vanilla / Snow
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Noor Up 6090 är en medelhög barstol med medar i stål samt säte i plast. Stolen tillhör RBM Noor; en vacker kollektion matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk.

 • Sitthöjd på 63 cm.
 • Passar bord på 90 cm i höjd.
 • Stapelbar upp till 5 stolar.
 • Medar i tåligt stål.
 • Säte i stark och lättstädad plast.
 • Bekvämt fotstöd.

Medelhög sitthöjd

Noor Up 6090 är en medelhög barstol med en sitthöjd på 63 centimeter. Detta gör att stolen fungerar utmärkt ihop med låga barbord och sidobord på 90 centimeter i höjd.

Tåliga medar och lättstädat säte

Noor kommer på tåliga medar i stål vilket ger stolen en luftig och modern känsla. Tack vare det lättstädade sätet i polypropylen är Noor en utmärkt barstol för köket, restaurangen eller kaféet.

Med bekvämt fotstöd

Stolens medar är utrustade med ett smäckert fotstöd i stål. Fotstödet gör att du alltid sitter du med hög komfort, oavsett hur lång du är.

Prisvärd stol som finns i flera färger

Noor 6090 är en prisvärd och elegant barstol som går att få i flera olika färger. Välj mellan allt från en sober grå eller svart, till en mjuk puderrosa eller ljusblå kulör för att hitta en stol som passar din inredning.

noor_up_stor1.jpg

Produktdetaljer

Artikelnummer 6090-005CWK
Varumärke RBM
Höjd 102,5 cm
Bredd 56,5 cm
Sitthöjd 63 cm
Sittdjup 54,8 cm
Höjd på ryggstöd 35,7 cm
Vikt 7,7 Kg
Material Stål, polypropen
Bra miljöval Ja

Varumärke RBM

RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft