Barstol Noor Up 6090SB - Klädd sits och rygg, medelhög

Noor Up är en medelhög barstol i en luftig design med medar, samt klädd rygg och sits. Stolen tillhör RBM Noor; en vacker kollektion matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk.

 • Sitthöjd på 63 cm.
 • Passar bord på 90 cm i höjd.
 • Stapelbar upp till 5 stolar.
 • Klädd framsida (rygg, sits).
 • Medar i tåligt stål.
 • Bekvämt fotstöd.
3 425,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Skal Straw - Canola - Tyg Patina Pat16
Skal Straw - Canola - Tyg Patina Pat16
Skal Coral - Misty Grey - Tyg Select 63102
Skal Tealblue - Tealblue - Tyg Nexus 008
Skal Seagreen - Seagreen - Tyg Nexus 010
Skal Clay - Steel Grey - Tyg Capture 4401
Skal Forest - Forest - Tyg Capture 6501
Skal Graphite - Black - Tyg Select 60051
Skal Rose - Rose - Tyg Capture 4401
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Noor Up är en medelhög barstol i en luftig design med medar, samt klädd rygg och sits. Stolen tillhör RBM Noor; en vacker kollektion matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk.

 • Sitthöjd på 63 cm.
 • Passar bord på 90 cm i höjd.
 • Stapelbar upp till 5 stolar.
 • Klädd framsida (rygg, sits).
 • Medar i tåligt stål.
 • Bekvämt fotstöd.

Medelhög sitthöjd

Noor Up är en medelhög barstol med en sitthöjd på 63 centimeter. Detta gör att stolen fungerar utmärkt ihop med låga barbord och sidobord på 90 centimeter i höjd.

Tåliga medar och klädd framsida

Noor kommer på tåliga medar i stål vilket ger stolen en luftig och modern känsla. Tack vare sätets klädda framsida sitter du även väldigt bekvämt under hela mötet, lunchen eller middagsbjudningen.

Med bekvämt fotstöd

Stolens medar är utrustade med ett smäckert fotstöd i stål. Fotstödet gör att du alltid sitter du med hög komfort, oavsett hur lång du är.

Produktdetaljer

Artikelnummer 6090sb
Varumärke RBM
Höjd 102,5 cm
Bredd 56,5 cm
Djup 54,8 cm
Sitthöjd 63 cm
Vikt 7,7 kg
RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser