RBM

Barstol Noor Up 6090SB - Klädd sits och rygg, medelhög

Noor Up är en medelhög barstol i en luftig design med medar, samt klädd rygg och sits. Stolen tillhör RBM Noor; en vacker kollektion matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk.

 • Sitthöjd på 63 cm.
 • Passar bord på 90 cm i höjd.
 • Stapelbar upp till 5 stolar.
 • Klädd framsida (rygg, sits).
 • Medar i tåligt stål.
 • Bekvämt fotstöd.
4 150,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Skal Straw - Canola - Tyg Select Light Ocre SC62097
Skal Straw - Canola - Tyg Select Light Ocre SC62097
Skal Coral - Snow - Tyg Capture CPT4301
Skal Tealblue - Tealblue - Tyg Select SC67098
Skal Seagreen - Seagreen - Tyg Capture 6601
Skal Clay - Steel Grey - Tyg Capture 4401
Skal Forest - Forest - Tyg Select SC68209
Skal Graphite - Black - Tyg Cura CU60999
Skal Rose - Rose - Tyg Light Grey Cura CU60110
Skal Misty Grey - Misty Grey - Tyg Cura Light Grey CU60110
Skal Poppy - Lingon - Tyg Orange-red Oceanic OCI012
Skal Vanilla med Tyg Cura Light Grey CU60110
Skal Sky - Aqua - Select 67098 Glacier Blue
Skal Vanilla - Snow - Capture Light Beige 5103
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Noor Up är en medelhög barstol i en luftig design med medar, samt klädd rygg och sits. Stolen tillhör RBM Noor; en vacker kollektion matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk.

 • Sitthöjd på 63 cm.
 • Passar bord på 90 cm i höjd.
 • Stapelbar upp till 5 stolar.
 • Klädd framsida (rygg, sits).
 • Medar i tåligt stål.
 • Bekvämt fotstöd.

Medelhög sitthöjd

Noor Up är en medelhög barstol med en sitthöjd på 63 centimeter. Detta gör att stolen fungerar utmärkt ihop med låga barbord och sidobord på 90 centimeter i höjd.

Tåliga medar och klädd framsida

Noor kommer på tåliga medar i stål vilket ger stolen en luftig och modern känsla. Tack vare sätets klädda framsida sitter du även väldigt bekvämt under hela mötet, lunchen eller middagsbjudningen.

Med bekvämt fotstöd

Stolens medar är utrustade med ett smäckert fotstöd i stål. Fotstödet gör att du alltid sitter du med hög komfort, oavsett hur lång du är.

Produktdetaljer

Artikelnummer 0AGNLX
Varumärke RBM
Höjd 102,5 cm
Bredd 56,5 cm
Djup 54,8 cm
Sitthöjd 63 cm
Vikt 7,7 kg
Bra miljöval Ja

Varumärke RBM

RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft