Vårt bästa pris

Kontorsstol Cavaletti - med nackstöd

 • -2 860,00 kr

Vår bästsäljare Cavaletti med nackstöd, levererar hög komfort till ett mycket förmånligt pris, och kommer i en nätt design. Stolen är enkel att ställa in och har en luftig rygg i mesh som håller kroppen sval även under varma dagar på kontoret.

 • Behaglig synkrongunga, låsbar i 4 lägen.
 • Avtagbart nackstöd.
 • Justerbara armstöd (höjd och bredd).
 • Justerbar sitthöjd.
Bra deal!
3 365,00 kr
Rek. pris: 6 225,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Svart
Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Vår bästsäljare Cavaletti med nackstöd, levererar hög komfort till ett mycket förmånligt pris, och kommer i en nätt design. Stolen är enkel att ställa in och har en luftig rygg i mesh som håller kroppen sval även under varma dagar på kontoret.

 • Behaglig synkrongunga, låsbar i 4 lägen.
 • Avtagbart nackstöd.
 • Justerbara armstöd (höjd och bredd).
 • Justerbar sitthöjd.

Ställ in din stol smidigt och lätt!

Cavaletti har en flexibel design med flera justerbara funktioner som är väldigt enkla att ställa in. Detta gör att stolen passar lika bra på det stora kontoret där den används av olika personer, som för enskilt bruk i hemmet.

Öka blodcirkulationen och minska risken för värk

Kontorsstolen kommer med en behaglig synkrongunga som går att låsa i fyra olika lägen. Synkrongungan gör att ryggen rör sig mer än sitsen när du lutar dig bakåt, vilket öppnar upp höften och ökar blodcirkulationen i kroppen. Tack vare detta minskar risken för svullnad i ben och fötter, samtidigt som syresättningen av hjärna ökar vilket låter dig arbeta koncentrerat. 

Avlasta nacken under långa arbetspass 

Denna variant av Cavaletti kommer med ett brett nackstöd som har en lättare vaddering i PU-skum. Då nackstödet klickas fast på stolens ram, kan du enkelt ta av och sätta på nackstödet när så önskas. Stödet avlastar effektivt musklerna i nacken när du gungar i stolen och är därför perfekt att använda under långa arbetspass!

Låt armarna vila emellanåt

Stolen är utrustad med armstöd som är bekväma att vila armarna på och som går att justera i höjd och bredd. Detta gör att du alltid kan ställa in stöden så att de passar din kroppsform. Se till att armstöden är i samma höjd som bordsskivan för att säkerställa optimal komfort. 

Håll dig sval med stilig mesh

Cavaletti har en modern rygg i svart meshtyg som anpassar sig efter ryggraden och släpper igenom luft för en svalkande effekt. Meshryggen ger även stolen ett modernt och stilrent utseende som passar bra i de flesta kontors- och hemmiljöer. 

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Rygg i mesh – 85% polyester, 15% polyamid.
 • Justerbart svankstöd (höjd).
 • Bekväm sits i skum. 
 • Sits klädd i 100% polyester.
 • Justerbart sittdjup.
 • Synkrongunga, låsbar i 4 lägen, med viktmotstånd.

Fotkryss och gaspelare

 • Femstjärnigt fotkryss.
 • Hjul Ø65mm.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft