Herman Miller Aeron Onyx - Helsvart, Adjustable PostureFit support

Med Aeron Onyx får du en ergonomisk kontorsstol med hög komfort, som är enkel att anpassa efter dina behov. Aeron Onyx är en miljövänlig stol som består av mer än 50 procent återvunnen plast, varav en stor del kommer från havet.  

 • Justerbart svankstöd (PostureFit SL).
 • Synkrongunga med tilt-limiter.
 • Framåt-tilt med 5° lutning.
 • Justerbara armstöd i vinyl (höj och sänkbara, vridbara i sidled).
 • Hjul för hårda golv.
 • Elegant utförande i svart ultra matte.
30 970,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Small
Small
Medium
Large
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Med Aeron Onyx får du en ergonomisk kontorsstol med hög komfort, som är enkel att anpassa efter dina behov. Aeron Onyx är en miljövänlig stol som består av mer än 50 procent återvunnen plast, varav en stor del kommer från havet.  

 • Justerbart svankstöd (PostureFit SL).
 • Synkrongunga med tilt-limiter.
 • Framåt-tilt med 5° lutning.
 • Justerbara armstöd i vinyl (höj och sänkbara, vridbara i sidled).
 • Hjul för hårda golv.
 • Elegant utförande i svart ultra matte.

Hållbart tillverkad i Ocean-bound plastics

Aeron Onyx är tillverkad i Ocean-bound plastics; en plast som består av gamla förpackningar som spolats upp på kuster runt om i världen. Genom att göra möbler av plasten avlastar Herman Miller ekosystemet med cirka 150 ton plast per år! Aeron Onyx är därmed både hållbar och miljövänlig.

Ger dig bättre arbetsställning

Aeron Onyx kommer med flera justerbara funktioner som gör att du kan ställa in stolen så att den passar dig och din kropp. Detta bidrar till att ge dig en mer hälsosam arbetsställning, vilket minskar risken för att du utvecklar skador och värk i rygg, nacke och axlar.

Gunga med synkronmekanism

Stolen har en synkrongunga med tilt-limiter som går att ställa in på tre olika djup, och som även går att låsa i en upprätt position. Med en synkrongunga rör sig ryggstödet mer än sitsen när du lutar dig bakåt, vilket öppnar upp höfterna och ökar blodcirkulation i kroppen.

Patenterad väv

Både sits och rygg är klädda i Duponts patenterade väv som fördelar kroppsvikten på ett väldigt följsamt sätt. Väven stödjer kroppen på ett behagligt sätt samtidigt som den låter luften cirkulera, vilket är extra skönt under varma dagar.

Justerbart svankstöd ger bra hållning

Genom att skruva på vredet på ryggstödets baksida ställer du enkelt in svankstödet efter din egen svank. Med ett korrekt inställt svankstöd behåller din rygg samma skonsamma s-kurva som i en stående position.

Framåt-tilt fördelar kroppsvikten

Aeron Onyx Adjustable PostureFit support har ett säte som tiltar framåt när du lutar dig fram, vilket fördelar din kroppsvikt på ett naturligt sätt. Från det normala horisontalläget kan sitsen luta fem grader framåt.

Justerbara armstöd

Aerons armstöd i vinyl går att justera helt efter dina behov. De är enkla att höja och sänka och går även att vinkla i sidled, en fantastisk funktion när du jobbar vid datorn.

Mått – Small, Medium, Large

Small: Sittdjup: 406 mm. Sitthöjd: 366-490 mm. Bredd (armstöd till armstöd): 744 mm. Höjd: 870-978 mm. Höjd armstöd: 191-292 mm.
Medium: Sittdjup: 432 mm. Sitthöjd: 401-528 mm. Bredd (armstöd till armstöd): 772 mm. Höjd: 933-1045 mm. Sittbredd: 510 mm. Höjd armstöd: 191-292 mm.
Large: Sittdjup: 470 mm. Sitthöjd: 427-579 mm. Bredd (armstöd till armstöd): 803 mm. Höjd: 1016-1153 mm. Sittbredd: 545 mm. Höjd armstöd: 191-292 mm.

Produktdetaljer

Artikelnummer AER1A33AF ALP BK BLX BK C7 23105 2109
Varumärke Herman Miller
Sittdjup 40,6 / 43,2 / 47 cm
Armstödshöjd 19,1 – 29,2 cm
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Garanti 12 år

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft