Malmstolen 7000, Kontorsstol

Malmstolen 7000 är en ergonomisk kontorsstol som har en stilren och modern design. Kontorsstolen erbjuder alla de viktiga funktioner som krävs av en ergonomisk kontorsstol i hög klass. Malmstolen 7000 är väldigt lätt att använda och erbjuder god avlastning för hela kroppen samt bra stöd, vilket i sin tur bidrar till minskade risker av skador i axlar, rygg och nacke.

Kontorsstolen har en syncroglide gunga, vilket innebär att ryggstödet rör sig ungefär dubbelt så mycket som sätet när man lutar sig. Sätet glider även lite bakåt när man gungar bakåt. 

Ny produkt
7 700 kr exkl.moms

9 625 krinkl. moms

 Leveranstid: 2-3 veckor

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Malmstolen 7000 är en ergonomisk kontorsstol i högkomfort som erbjuder en bekväm sittställning genom hela arbetsdagen. Kontorsstolen har flertalet funktioner som går att ställa in utifrån det personliga behovet. Den ergonomiska kontorsstolen hjälper till att förebygga skador som enkelt kan uppstå på kroppen om du sitter fel, tex axel-, nacke- och ryggskador. Kontorsstolen passar utmärkt på kontoret  samt på det lilla hemmakontoret. Malmstolen 7000 passar bra när det är fler än en användare. 

Malmstolen 700 har en gunga med syncronglide vilket innebär att ryggstödet rör sig ungefär dubbelt så mycket som sätet när man gungar. Sätet glider även bakåt när du gungar bakåt till skillnad från de flesta andra stolar med synkrongunga, detta medför att ryggen har konstant kontakt med ryggstödet. Gungans rörelse medför även att höftvinkeln öppnas för att därefter slutas när man gungar framåt igen, vilket stimulerar blodcirkulationen i bålen. Den ergonomiska kontorsstolen är godkänd för 24 timmars användning. 

Gunga: syncroglide

Omfång gunga: 15° bakåt, 2° framåt
Sitthöjd: ca 45-54 cm
Sittdjupsjustering: 6 lägen / 8 cm
Rygghöjdsjustering: steglös / ca 15 cm
Rygglutning: steglös
Säte: D: 46 cm B: 47 cm
Ryggstöd: H: 61 cm B: 42 cm
Fotkryss: Ø 72 cm
Max brukarvikt: 110kg

 
Specifikationer
Sitthöjd450-540 mm
Sittdjup460 mm
NackstödJa
Sittbredd470 mm
Höjd på ryggstöd610 mm
Bredd på ryggstöd420 mm

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan