TOPSELLER

Kontorsstol Clark 2.0

 • På rea!
 • -1 000,00 kr

En ergonomisk kontorsstol som du enkelt ställer in efter dina egna behov. Kommer med ett luftigt och bekvämt tyg i svart mesh vilket ger ett stilrent intryck, både på kontoret och i hemmet.

 • Justerbart svankstöd.
 • Höj- och sänkbara armstöd.
 • Låsbar synkrongunga.
 • Bred sits med bra stadga.
 • Hög sitthöjd på 49 - 55 cm.
2 980,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 980,00 kr
Spara 1 000,00 kr
Hittat ett billigare pris? Matcha priset!
Leveranstid: 3-6 arbetsdagar
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

En ergonomisk kontorsstol som du enkelt ställer in efter dina egna behov. Kommer med ett luftigt och bekvämt tyg i svart mesh vilket ger ett stilrent intryck, både på kontoret och i hemmet.

 • Justerbart svankstöd.
 • Höj- och sänkbara armstöd.
 • Låsbar synkrongunga.
 • Bred sits med bra stadga.
 • Hög sitthöjd på 49 - 55 cm.

Justerbart svankstöd

Kontorsstolen har ett svankstöd som går att justera något genom att snurra på vredet på stolens baksida. På så sätt får du ett bra stöd anpassat efter just din rygg, vilket gör att du kan sitta med bra komfort.

Följsam och låsbar synkrongunga

Clark 2.0 har en behaglig gunga som gör ryggstödet följsamt när du lutar dig bakåt, och som även går att låsa i valfri lutning. Synkrongungan gör även att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du lutar dig bakåt, vilket gör att blodcirkulationen ökar då höften öppnas upp.

Mesh låter luften cirkulera

Ryggstödet är klätt i ett luftigt och skönt mesh-tyg som låter luften cirkulera, vilket håller ryggen sval hela dagen. Tyget förhindrar även att smuts byggs upp på stödet.

Produktdetaljer

Artikelnummer OC-QZY-0727
Varumärke
Sitthöjd 49 - 55 cm
Sittdjup 51 cm
Armstödshöjd 17,5 - 23 cm från sits
Vikt Maxvikt 80 kg
Armstöd Ja
Nackstöd Ja
Sittbredd 50 cm
Höjd på ryggstöd 60 cm från sits (exklusive nackstöd)

Tillbehör

Golvskydd

Golvskydd standard utan pigg, transparent

725,00 kr inkl. moms
Ett transparent golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Skyddet ger dig dessutom ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad undersida. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Snyggt rundade hörn. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast.
Mattskydd Standard med pigg, transparent

Mattskydd Standard med piggar, transparent

850,00 kr inkl. moms
Ett transparent mattskydd med piggar som effektivt skyddar mattan från slitage och smuts. Ger även en ökad komfort då kontorsstolen rullar lätt och behagligt över skyddet. Tillverkad i återvinningsbar, transparent vinylplast. Lätt mönstrad ovansida för minskad halkrisk. Undersida med 4 mm långa piggar för bra fäste på mjuka mattor. Snyggt rundade hörn.  Finns i tre storlekar.
Footmaster Fotstöd

Footmaster Fotstöd

525,00 kr inkl. moms
Stadigt fotstöd med självjusterande fotplatta som ger ett bra stöd oavsett sitthöjd och ställning i arbetsstolen. Ökar effektivt komforten för dig som ofta sitter ned under längre stunder. Steglös vinkling. Självjusterande fotplatta med bygelprincip.  Enkel reglering av plattans höjd och vinkel med fotstyrning. Ribbad yta som minskar risken för att fötterna glider av.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser