Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Kontorsstol HÅG Futu Mesh 1100-S

Futu Mesh är en elegant kontorsstol med rygg i snygg och luftig mesh samt sits i matchande tyg. Stolen har en följsam gunga som gör att sätet följer med när du lutar dig bakåt eller framåt. 

 • Balanserad och följsam knäledsgunga.
 • Justerbart sittdjup. 
 • Justerbar sitthöjd.
 • Reglerbart gungmotstånd.
 • Låsbar gunga.
 • Justerbara armstöd finns som tillval (höjd, bredd).
10 427,50 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Nej
Nej
Ja
Silver
Silver
Svart
FTU099 Night (Black)
FTU099 Night (Black)
FTU100 Frost (Light Blue)
FTU101 Stone (Grey)
FTU102 Dusk (Dark Blue)
FTU103 Aubergine
FTU104 Forest (Green)
FTU105 Straw (Yellow)
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Futu Mesh är en elegant kontorsstol med rygg i snygg och luftig mesh samt sits i matchande tyg. Stolen har en följsam gunga som gör att sätet följer med när du lutar dig bakåt eller framåt. 

 • Balanserad och följsam knäledsgunga.
 • Justerbart sittdjup. 
 • Justerbar sitthöjd.
 • Reglerbart gungmotstånd.
 • Låsbar gunga.
 • Justerbara armstöd finns som tillval (höjd, bredd).

Låsbar knäledsgunga

HÅG Futu Mesh kommer med en knäledsgunga, vilket innebär att sits och ryggstöd rör sig lika mycket när du lutar dig bakåt i stolen. Gungan har ett reglerbart motstånd och går även att låsa i en upprätt position om så önskas.

Justerbar sits ökar blodcirkulation

Kontorsstolen har en sits som går att justera i höjd och djup. En sits som är korrekt inställd utifrån din kropp, minskar trycket på låren och öppnar upp höften, vilket har positiv inverkan på blodcirkulationen.

Ryggstöd i luftig mesh

Stolen har ett högt ryggstöd som är klätt i FutuKnit™, ett luftigt meshtyg från Håg som finns i sju härliga färger. Tyget har en svalkande effekt då de små hålen låter luften cirkulera mot ryggen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1100-S-MC024-FTU099
Varumärke Håg
Bredd 61-71,5 cm
Sitthöjd 40-55 cm
Sittbredd 46 cm
Sittdjup 37-45 cm
Armstödshöjd 20-30 cm
På hjul Ja
Armstöd Tillval
Nackstöd Nej
Höjd på ryggstöd 60 cm
Garanti 10 år
Fotkryss Ø73 cm

Varumärke Håg

Håg

HÅG har utvecklat och tillverkat egendesignade kontorsstolar sedan 1943. Varumärke hör till de ledande i Europa och HÅG-stolar finns i praktiskt taget hela världen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft