Vårt bästa pris

Kontorsstol LD 6340 Hög rygg - Multisynkron

 • -1 000,00 kr

LD 6340 är en bekväm kontorsstol med hög rygg, nackstöd och multisynkrongunga som gör att sätet alltid följer din kropp. En ergonomisk kontorsstol som är enkel att ställa in efter varje individ, vilket gör att du alltid sitter bra oavsett kroppsform. 

 • Justerbar sits (höjd, vinkel, sittdjup). 
 • Justerbart ryggstöd (höjd, vinkel).
 • Multisynkrongunga med justerbart motstånd.
 • Bekväma 4D-armstöd.
Bra deal!
8 925,00 kr
Rek. pris: 9 925,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Svart
Mörkgrå
Armstöd 4D
Armstöd 4D
Svart
Blankpolerad aluminium
Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

LD 6340 är en bekväm kontorsstol med hög rygg, nackstöd och multisynkrongunga som gör att sätet alltid följer din kropp. En ergonomisk kontorsstol som är enkel att ställa in efter varje individ, vilket gör att du alltid sitter bra oavsett kroppsform. 

 • Justerbar sits (höjd, vinkel, sittdjup). 
 • Justerbart ryggstöd (höjd, vinkel).
 • Multisynkrongunga med justerbart motstånd.
 • Bekväma 4D-armstöd.

Sitt länge med hög komfort

LD 6340 erbjuder flera justerbara funktioner som gör den möjlig att ställa in utifrån dina unika behov och önskemål. Tack vare detta kan du variera din arbetsposition under dagen, vilket minskar risken för överbelastning av muskler och leder. Du kan därmed sitta med hög komfort under hela arbetsdagen. 

Rör dig fritt med multisynkron

Stolen kommer med multisynkrongunga som låter dig ställa in och låsa sitsens och ryggstödets position oberoende av varandra. Gungan gör det även möjligt för dig att frisläppa sitsen vilket innebär att sitsen svarar på dina rörelser och exempelvis följer med framåt/bakåt. 

Håll igång blodcirkulationen och slipp värkande ben

Synkrongungan gör att ryggstödet rör sig mer än sitsen när du gungar i stolen. Detta skapar rörelse i höften vilket stimulerar blodcirkulationen och bibehåller blodflödet ned till benen. På så sätt minskar risken för att dina ben känns svullna och tunga när du sitter ned länge i stolen. 

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Justerbart, låsbart ryggstöd (höjd, vinkel).
 • Justerbar, låsbar sits (höjd, vinkel, sittdjup). 
 • Multisynkrongunga med justerbart viktmotstånd.
 • Svart stol klädd i tyg Select 60999 – 85% New Zealand ull, 15% polyamid.
 • Grå stol klädd i Aquarius – 100% ull.
 • Justerbara 4D-armstöd (höjd, vinkel, bredd, djup).

Fotkryss

 • Femstjärnigt fotkryss.
 • Polerat aluminium eller svart utförande.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft