String Hatthylla 80 Grå
String Hatthylla 80 Grå
String Hatthylla 80 Grå

String Hatthylla 80

String Hatthylla 80 är ett färdigt paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det lilla kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka förvaringen.

 • 2 stycken String väggavel.
 • 2 stycken String metallhyllplan.
 • 1 String stång.
 • Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.
2 100,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Grå
Grå
Vit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

String Hatthylla 80 är ett färdigt paket med ett String System som passar perfekt i hallen eller på det lilla kontoret. Hyllan kan sättas ihop med en annan stringhylla för att öka förvaringen.

 • 2 stycken String väggavel.
 • 2 stycken String metallhyllplan.
 • 1 String stång.
 • Kan sättas ihop på annat vis än bild visar.

Hyllplan i metall med hålad botten

Hyllplanen i metall ger din stringhylla en industriell och modern känsla. Hyllplanen kommer med två olika höjder på kanten och har små hål i botten som förhindrar ansamling av vatten, vilket gör att blöta vantar och mössor torkar snabbare. Varje hyllplan kan bära upp till 15 kilo.

Smidig klädstång

Hatthyllan kommer med en smidig stång för upphängning av kläder på galge. Stången fäster du enkelt på undersidan av ett av hyllplanen via de hål som finns på hyllplanets botten.

Produktdetaljer

Artikelnummer STRING-HATRACK-80-GREY
Varumärke string®
Höjd 50 cm
Bredd 80 cm
Djup 30 cm
Material Pulverlackerat stål
Formgivare Nils Strinning
string®

string®-bokhyllan skapades ursprungligen 1949 av den svenska arkitekten och designern Nisse Strinning och är sedan dess en världskänd designprodukt.

Tillbehör

String Galge - 4-pack

225,00 kr inkl. moms
Stiliga och praktiska stålgalgar från String som kommer i ett prisvärt fyrpack. Varje galge har dubbla stänger vilket gör att du enkelt hänger upp byxor, halsdukar eller handdukar med stil. I priset ingår 4 galgar. Dubbla stänger för smidig upphängning. Perfekt i hallen, sovrummet eller badrummet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser