String Vägghylla - Kök E

Vägghyllan i metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i fyra färger och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet.

 • Med tre flyttbara metallhyllplan.
 • Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar.
 • Enkel att torka av och hålla ren.
 • Fästs direkt på väggen.
2 625,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Beige
Beige
Grå
Vit
Svart
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Vägghyllan i metall är en lägre och grundare version av den populära stringhyllan. Denna modell kommer i fyra färger och gör sig lika bra på kontoret som i badrummet eller sovrummet.

 • Med tre flyttbara metallhyllplan.
 • Hyllplan med perforerad botten för enkel addering av krokar.
 • Enkel att torka av och hålla ren.
 • Fästs direkt på väggen.

Lätt att bygga ut

Precis som den vanliga stringhyllan är denna en hylla med hög flexibilitet. Du väljer själv var du vill placera de olika hyllplanen och kan även bygga ut hyllan genom att sätta ihop två eller flera hyllset på höjden eller bredden.

Perforerade hyllplan i metall

Hyllplanen i metall är utrustade med praktiska små hål som gör det möjligt att fästa krokar och andra accessoarer i dem. Detta gör att du enkelt anpassar din String Pocket Metall efter dina egna behov och önskemål.

I paketet ingår:

 • 1 x 2-pack Väggavel (h75 x d20 cm)
 • 1 x Metallhyllplan låg kant (b58 x d20 cm)
 • 2 x Metallhyllplan hög kant (b58 x d20 cm)
 • 1 x Stång (b58 cm).

Produktdetaljer

Artikelnummer DI1270429
Varumärke string®
Bredd 60 cm
Höjd 75 cm
Djup 20 cm
Material Pulverlackerat stål
Formgivare Nils Strinning
string®

string®-bokhyllan skapades ursprungligen 1949 av den svenska arkitekten och designern Nisse Strinning och är sedan dess en världskänd designprodukt.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser