Vårt bästa pris

Beak Bird

 • -429,00 kr

Beak Bird är en kollektion med charmiga fågelfigurer i teak, designade av Svend Aage Holm-Sørensen. Varje fågel har ett eget personligt uttryck och blir en fin dekoration i rummet.

 • Tillverkade i vacker teak som förändras över tid.
 • Olika fåglar med unika uttryck.
 • Står på en bas av rökt ek.
Bra deal!
771,00 kr
Rek. pris: 1 200,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Awake snipe
Awake snipe
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Beak Bird är en kollektion med charmiga fågelfigurer i teak, designade av Svend Aage Holm-Sørensen. Varje fågel har ett eget personligt uttryck och blir en fin dekoration i rummet.

 • Tillverkade i vacker teak som förändras över tid.
 • Olika fåglar med unika uttryck.
 • Står på en bas av rökt ek.

Vacker dekoration

Kollektionen Beak Bird består av ett antal olika fåglar med egna uttryck som både är vackra ensamma eller i grupp. Figurerna står fint i fönstret eller som dekoration i en hylla, och kommer i en elegant förpackning vilket även gör dem till en bra gåva att ge bort.

Produktdetaljer

Artikelnummer 6130402
Varumärke Warm Nordic
Höjd Low Heron: 19 cm / Awake: 13 cm / Lazy: 10 cm
Bredd Low Heron: 5 cm / Awake: 5,5 cm / Lazy: 7,5 cm
Längd Low Heron: 20,5 cm / Awake: 18,5 cm / Lazy: 14 cm
Material Teak
Material Teak, Rökt ek
Formgivare Svend Aage Holm-Sørensen

Varumärke Warm Nordic

Warm Nordic

Warm Nordic är ett danskt designmärke med djupa rötter i nordisk designhistoria. Under åren har de återupplivat ett flertal designklassiker, men även byggt upp en kollektion av nutida design. Deras utbud sträcker sig från fåtöljer, stolar och bord, till accessoarer och lampor, med tyngd på inkluderande, varma och tidlösa former. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft