Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER
Lunchgrupp 4-8 pers - Noor 6050 oklädd

Lunchgrupp 4-8 pers - Noor 6050 oklädd

 • På rea!
 • −22%

Lunchrumsgrupp med ett stilrent bord som går att få med skiva i vitt, björk eller grått, samt den stilfulla stolen Noor 6050. Gruppen går att få med fyra, sex eller åtta platser för att passa små som stora rum.

 • Med 4, 6 eller 8 sittplatser.
 • Modernt utseende som går att få i olika utföranden.
8 014,50 kr inkl. moms
Ord.pris 10 275,00 kr /
Spara −22%
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Vanilla
Vanilla
Graphite
Poppy
Clay
Sky
Straw
Vit
Vit
Björk
Grå
4 platser (140 cm)
4 platser (140 cm)
6 platser (160 cm)
8 platser (180 cm)
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Lunchrumsgrupp med ett stilrent bord som går att få med skiva i vitt, björk eller grått, samt den stilfulla stolen Noor 6050. Gruppen går att få med fyra, sex eller åtta platser för att passa små som stora rum.

 • Med 4, 6 eller 8 sittplatser.
 • Modernt utseende som går att få i olika utföranden.

Stabilt matbord med ställfötter

Matbordet har ett stilrent utseende med fyra stabila ben utrustade med ställfötter för enkel justering vid ojämnt golv. Bordet finns i flera olika storlekar för att kunna passa in i det lilla fikarummen, likväl den stora matsalen.

Tålig stål som är lätt att rengöra

Stolen Noor 6050 är en stilriktig och bekväm stol som erbjuder god sittkomfort. Stolens säte är i polypropen vilket gör stolen till ett bra val i offentliga miljöer då den klarar av normalt slitage samt är enkel att torka av.

 • Stapelbar upp till 10 stolar.
 • Tål påfrestningar som kan uppstå i offentliga miljöer.
 • Sitthöjd på 43,9 cm.
 • Säte i slitstark och lättrengörlig polypropen.
 • Ben i tåligt stål.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft