Matbord C35B & C35C

Matbord C35B & C35C kommer i en stilren design i massiv ek och går att få med en toppyta i linoleum. Träets naturliga träådringar är vackert synliga vilket ger ett mjukt och hemtrevligt uttryck.

 • Finns i två olika storlekar.
 • Stomme i massiv ek.
 • Går att få med topp i tålig linoleum.
19 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 8-10 veckor
C35B - B82 x L160 cm
C35B - B82 x L160 cm
C35C - B95 x L220 cm
Lackerad ek
Lackerad ek
Svartmålad ek
Lackerad ek / Svart linoleum
Lackerad ek / Olivgrön linoleum
Lackerad ek / Blå linoleum
Lackerad ek / Ljusgrå linoleum
Lackerad ek / Mörkgrå linoleum
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Matbord C35B & C35C kommer i en stilren design i massiv ek och går att få med en toppyta i linoleum. Träets naturliga träådringar är vackert synliga vilket ger ett mjukt och hemtrevligt uttryck.

 • Finns i två olika storlekar.
 • Stomme i massiv ek.
 • Går att få med topp i tålig linoleum.

Vacker och naturlig finish

Matbord C35B & C35C kommer med en stomme i massiv ek där varje del blivit noggrant utvald för att harmoniera ihop. Tack vare det naturliga materialet förekommer färg- och strukturskiftningar som ger en fin och unik look.

Tålig bordsskiva med linoleum

Bordet går att få med en bordsskiva bestående av en stadig spånskiva toppad med linoleum. Linoleum är ett naturligt material som är både självläkande och antibakteriellt, vilket ger ett väldigt tåligt bord som passar bra i mer utmanande miljöer såsom hemma hos barnfamiljen eller i kontorets matsal.

Produktdetaljer

Artikelnummer C35B30110101
Varumärke FDB Møbler
Höjd 72,2 cm
Bredd 82 / 95 cm
Längd 160 / 220 cm
Vikt 35 / 43 kg
Material FSC® certifierad ek, linoleum
Montering Montering krävs
Formgivare Poul M. Volther

Varumärke FDB Møbler

FDB Møbler

FDB Møbler är ett danskt designmärke grundat 1942. Deras möbler är skapta för vardagen, med fokus på hållbarhet, funktionalitet och exceptionellt hantverk. Målet är att varje föremål ska kunna föras vidare i generationer och åldras i takt med sina användare. 

Nerladdning

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft