RBM

Stol Noor 6080S - Klädd sits, lackade askben

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna version har en hemtrevlig design med stilfulla ben i lackerad ask samt klädd sits.

 • Skalsäte i slitstark polypropylen.
 • Sits klädd i bekvämt tyg.
 • Smakfulla träben i lackerad ask.
 • Sätesram i aluminium.
5 495,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Skal Poppy Med Tyg Select SC64216
Misty Grey (ljusgrå) med tyg Cura CU60110
Svart med tyg EXR009
Skal Straw med Tyg Select Light Ochre SC62097
Skal Coral med tyg GU Brick Red SRD630
Skal Tealblue med tyg Nexus 008
Skal Sea Green med tyg Nexus 010
Skal Poppy Med Tyg Select SC64216
Skal Forest med tyg Capture 6501
Skal Clay med tyg Capture 4401
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

RBM Noor är en vacker kollektion av matsals- och konferensstolar, med mjuka former och starkt miljötänk. Denna version har en hemtrevlig design med stilfulla ben i lackerad ask samt klädd sits.

 • Skalsäte i slitstark polypropylen.
 • Sits klädd i bekvämt tyg.
 • Smakfulla träben i lackerad ask.
 • Sätesram i aluminium.

Prisvärd stol som finns i flera färger

Noor 6080S är en prisvärd och elegant konferensstol som även gör sig bra som matstol. Eftersom stolens säte finns i flera olika färger, kan du enkelt hitta en stol som passar din inredning.

Lackade askben och klädd sits

Stolen kommer med lackade ben i ask vilket ger ett lugnt och hemtrevligt intryck. Sätet i polypropylen har en fin, klädd sits som låter dig sitta bekvämt under hela mötet eller middagsbjudningen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 6080S-036Y6A
Varumärke RBM
Höjd 830 mm
Bredd 485 mm
Sitthöjd 439 mm
Höjd på ryggstöd 357 mm
Vikt 5,1 kg
Material Ask, polypropylen, tyg

Varumärke RBM

RBM

Med rötterna djupt förankrade i dansk designtradition, erbjuder RBM riktigt bra kontorsmöbler med genomgående hög kvalitet i allt från material, formgivning och tillverkning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft