Caper stol - Stapelbar

Caper från Herman Miller är en lätt stol i modern design med sits och rygg i perforerad plast. En bekväm stol, med eller utan armstöd, som är perfekt vid olika typer av evenemang, då du enkelt kan stapla undan dina stolar när de inte behövs.

 • Stapelbar upp till 6 stolar. 
 • Stansat handtag.
 • Låg vikt.
 • Perforerat säte ger svalkande effekt. 
 • Lång garanti på 12 år.
3 905,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-5 veckor
Svart
Svart
Vit
Ljusgrå
Röd
Gul
Blå
Ljusgrön
Turkos
Brun
Nej
Nej
Ja
Svart
Svart
Silvergrå
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Caper från Herman Miller är en lätt stol i modern design med sits och rygg i perforerad plast. En bekväm stol, med eller utan armstöd, som är perfekt vid olika typer av evenemang, då du enkelt kan stapla undan dina stolar när de inte behövs.

 • Stapelbar upp till 6 stolar. 
 • Stansat handtag.
 • Låg vikt.
 • Perforerat säte ger svalkande effekt. 
 • Lång garanti på 12 år.

Stapla undan upp till 6 stolar

Denna Caperstol är stapelbar och går tryggt att förvara i staplar om högst sex stolar. Detta gör Caper perfekt i lokaler som har ett varierat behov av sittplatser, exempelvis vid event, seminarier eller olika möten. 

Lätt stol med perforerat säte

Caper är en väldigt lätt stol då både sits och rygg består av en stark, perforerad plast. Den perforerade plasten är enkel att torka av, vilket gör stolen perfekt för offentliga utrymmen, och låter även luften cirkulera mot kroppen, vilket ger dig en svalkande effekt.

Produktdetaljer

Artikelnummer WE410N BK BK YX BK
Varumärke Herman Miller
Höjd 81 cm
Bredd 61,5 cm
Djup 47,9 cm
Sitthöjd 45,7 cm
Sittbredd 54,6 cm
Garanti 12 år
Formgivare Jeff Weber

Varumärke Herman Miller

Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft