Caper stol - Stapelbar

Caper är en lätt stol i modern design med sits och rygg i perforerad plast. En bekväm stol som är perfekt vid olika typer av evenemang, då de enkelt staplas undan när de inte behövs.

 • Stapelbar upp till 6 stolar. 
 • Stansat handtag.
 • Låg vikt.
 • Perforerat säte ger svalkande effekt. 
 • Lång garanti på 12 år.
2 975,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-5 veckor
Svart
Svart
Vit
Ljusgrå
Röd
Gul
Blå
Ljusgrön
Turkos
Brun
Nej
Nej
Ja
Svart
Svart
Silvergrå
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Caper är en lätt stol i modern design med sits och rygg i perforerad plast. En bekväm stol som är perfekt vid olika typer av evenemang, då de enkelt staplas undan när de inte behövs.

 • Stapelbar upp till 6 stolar. 
 • Stansat handtag.
 • Låg vikt.
 • Perforerat säte ger svalkande effekt. 
 • Lång garanti på 12 år.

Stapelbar upp till 6 stolar

Denna Caperstol är stapelbar och går tryggt att förvara i staplar om högst sex stolar. Detta gör Caper perfekt i lokaler som har ett varierat behov av sittplatser, exempelvis vid event, seminarier eller olika möten. 

Lätt stol med perforerat säte

Caper är en väldigt lätt stol där både sits och rygg består av en stark, perforerad plast. Den perforerade plasten är enkel att torka av och låter även luften cirkulera mot kroppen, vilket ger dig en svalkande effekt.

Produktdetaljer

Varumärke Herman Miller
Höjd 81 cm
Bredd 61,5 cm
Djup 47,9 cm
Sitthöjd 45,7 cm
Sittbredd 54,6 cm
Garanti 12 år
Formgivare Jeff Weber
Herman Miller

Herman Miller har utvecklats från sin grundares övertygelse till att bli ett miljöanpassat internationellt bolag som har fortsatt återuppfinna sig genom hållbar möbeldesign. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft